Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obézna žena sa dozvedela o svojej gravidite až pred pôrodom

LOS ANGELES - Obézna žena vážiaca viac ako 180 kilogramov sa dozvedela o tom, že je tehotná, až dva dni pred narodením zdravého chlapca.

Tridsaťdeväťročná April Branum z Garden Grove, južne od Los Angeles, prišla 26. februára na pohotovosť s bolesťami žalúdka, kde zistili, že čoskoro porodí. Lekári objavili dieťa na röntgenových snímkach brušnej oblasti a poslali ju na tehotenské vyšetrenie na kliniku v meste Orange, kde zistili, že plod nevykazuje žiadne defekty. Branum porodila o dva dni na to cisárskym rezom zdravého, 3 400 gramov vážiaceho chlapca, ktorý dostal meno Walter Scott Edwards III.

"Som unavená, ale šťastná. Šťastie ruší tú únavu," uviedla Branum pre agentúru Reuters a dodala, že pred siedmimi rokmi, keď vážila 225 kilogramov, podstúpila neúspešnú operáciu žalúdka, ktorá nepriniesla želaný efekt a ostala jej ovisnutá koža. "Presne tam ležalo dieťa. Bolo v tej koži a preto som ho necítila," hovorí Branum, ktorá žije so svojím snúbencom Walterom Edwardsom II. Nádeje, že bude mať dieťa, sa vzdala už pred rokmi. "Myslela som si, že som v ranej menopauze. Netrpela som rannou nevoľnosťou ani ničím, čo súvisí s tehotenstvom," dodáva objemná mamička.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu