Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Desivého okamihu pre mladý pár: Vystúpili z autobusu a prepadla sa pod nimi zem!

Pár sa znenazdajky prepadol
Pár sa znenazdajky prepadol (Zdroj: Foto: youtube)

SOUL - Kamera zachytila desivý okamih. Pár pokojne vystúpil z autobusu a vošiel na chodník. Z ničoho nič sa pod mužom a ženou prepadla zem. Vystrašení ostali aj okoloidúci, ktorí nechápalil, čo sa vlastne stalo.

Incident sa odohral minulý piatok v Južnej Kórei. Kamery autobusu zachytili moment, keď muž a žena doslova zmizli z dohľadu behom okamihu, krátko po tom, čo vstúpili na chodník. Zdesení okoloidúci sa len nechápavo pozreli do hlbokej jamy, ktorá sa odrazu objavila. Okamžite privolali pomoc. 

Ako informuje denník Mirror, jama bola hlboká okolo troch metrov. Aj napriek desivému pádu sa, našťastie, mladému páru nič vážne nestalo a muž so ženou vyviazli len s menšími zraneniami. 
 
Časť chodníka je momentálne uzavretá. Miestne úrady prisľúbili, že sa pokúsia zistiť príčinu vzniku prepadliska. Uvažujú aj nad tým, že k incidentu mohlo dôjsť kvôli erózii pôdy.  Miestni obyvatelia sa ale domnievajú, že príčinou vzniku jamy môže byť aj neďaleká výstavba 39-poschodovej budovy a s tým súvisiace okolité práce. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu