Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ženích zmeškal svadbu, nevesta si vzala švagra: Keď zistila, prečo neprišiel, poriadne sa hanbila!

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: SITA)

RAMPUR - O poriadny rozruch sa postarala mladá nevesta z Indie. Ženích sa nedostavil na svadbu, vrásky na tvári jej to ale nespôsobilo. Namiesto neho sa totiž vydala za prítomného svadobčana. Na prípade je najzarážajúcejšie to, že chudák ženích dostal cestou na obrad epileptický záchvat a skončil v nemocnici.

Jugal Kishore (25) z Indie sa tešil na vlastnú svadbu. Z objektívnych dôvodov sa na ňu, žiaľ, včas nemohol dostaviť. Jeho o dva roky mladšej nastávajúcej manželke Indire to neprekážalo, lebo kto neskoro chodí, sám sebe škodí. Svadbu nezrušila, jednoducho sa vydala za prítomného svadobčana.

Nevesta si zobrala slobodného švagra svojej sestry Harpera Singha. Jeho svadobný oblek predstavovali džínsy a kožené sako. Netušil, že sa stane stredobodom pozornosti. Nakoniec bol rád a potešený, že sa oženil.

Ako informuje The Times of India, spočiatku bola rodina ženícha otrasená rozhodnutím nevesty. Lyžice, taniere a riad sa stali zbraňami, rozpútala sa bitka, no svadobní hostia neprinútili nevestu, aby si svoj krok rozmyslela. O rohodnutí vydať sa, bola pevne presvedčená. "Obe rodiny nakoniec celý spor priateľsky vyriešili a sťažnosti stiahli. Kishore a jeho rodina sa pokojne vrátila do Moradabadu," povedal pre indický denník policajný hovorca z mesta Rampur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu