Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Po diaľnici sa rútil šialenec za volantom: VIDEO, ako strašil vodičov!

Lenivosť nezodpovedného vodiča Renaultu šokuje každého.
Lenivosť nezodpovedného vodiča Renaultu šokuje každého. (Zdroj: YouTube)

MANCHESTER – Lenivosť niektorých ľudí nemá hranice. Lenže do svedomia by si mali vstúpiť nielen kvôli sebe, ale najmä kvôli tomu, že môžu ohrozovať okolie. Rovnako ako muž na nasledujúcom videu, ktorý sa po diaľnici rútil rýchlosťou viac ako 80 kilometrov za hodinu s úplne neodprataným snehom na prednom skle!

Takéto správanie je neodpustiteľné. Nielenže porušil zákon, ohrozil seba a prípadných ďalších pasažierov vo vozidle, keďže nemohol nič vidieť cez totálne zasnežené predné sklo, ale ak by veľké kusy tejto bielej masy odleteli do okna aj okoloidúcim autám, mohlo by to spôsobiť rozsiahlu haváriu.

Nezodpovedného vodiča Renaultu sa podarilo nahrať na moste Barton Bridge neďaleko Manchesteru. Napriek tomu, že ho viacero áut upozorňovalo výstražným blikaním svetlami, tohto vodiča to vôbec nezaujímalo. Otázne je, či znamenia od ostatných vôbec videl.

Podľa muža, ktorý video zverejnil, nezodpovedný vodič v niektorých úsekoch prekročil dokonca rýchlosť 110 kilometrov za hodinu! Videozáznam má tri minúty, no jeho autor tvrdí, že vodič Renaultu v takomto nevyhovujúcom stave šiel omnoho dlhšie. Hovorca polície v Manchestri zdôraznil, že už začali vyšetrovanie a muža pokutujú podľa zákona.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu