Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Superkrajom sa stal Prešovský kraj

Mesto Prešov
Mesto Prešov

BRATISLAVA - Víťazom relácie Superkraj sa stal Prešovský kraj. V čisto východniarskom finále sa mu podarilo poraziť Košický kraj. Prešovčanom sa podarilo získať si sympatie a osloviť väčší počet divákov.

Po dvojkolovom súťažení získali 57% zo všetkých hlasov, oproti 43 % Košického kraja. Finalistov prišli podporiť aj zástupcovia menej úspešných krajov, ktoré vypadli v predchádzajúcich kolách. Počas večera sa taktiež predstavili hudobníci z jednotlivých regiónov, za Prešovský kraj vystúpila skupina IMT Smile.

Riaditeľ Slovenskej televízie Radim Hreha vyjadril spokojnosť s programom. Pre agentúru SITA povedal: "Ja si myslím, že dnešný finálový večer dal jasný signál, že takýto formát má miesto na obrazovkách televízie verejnej služby." Pozitívne zhodnotil výkony celého tímu a veľkú časť úspechu pripisuje aj moderátorovi. Hreha povedal, že tipoval za víťaza práve Prešovský kraj a pripísal to hlavne entuziazmu obyvateľov severovýchodného Slovenska. Vedenie televízie nevylúčilo ani prípadné ďalšie pokračovanie podobného typu programu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu