Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Zarámujte si svoje zážitky, aby ste ani na jeden nezabudli!

Kika Zobraziť galériu (11)
Kika (Zdroj: Kika)

Každý človek chce mať svoju domácnosť čo najkrajšiu, to je ľudská prirodzenosť už od čias pravekých nástenných malieb. Na steny svojich bytov vešiame obrazy, zrkadlá, ale tiež rámčeky s fotkami. Aké trendy v tejto oblasti bytových doplnkov aktuálne vedú?

Zútulnite vašu domácnosť napríklad modernými multi rámami, z ktorých si môžete v okamihu vytvoriť svoju vlastnú domácu galériu fotiek. Fotky vás a vašich detí sú tou najkrajšou dekoráciou vôbec. Venujte originálny darček tiež známym alebo svojim rodičom a starým rodičom. Fotky zakomponované do krásnych fotorámikov potešia a rozhodne nikoho neurazia, zbytočne nezaberajú miesto a majú aj praktické využitie. Pútajú na seba pozornosť hneď, ako človek vstúpi do miestnosti.

Domáca výstava fotiek - originálna výzdoba vášho bytu

Vďaka fotorámčekom budete mať šťastné chvíle svojho života stále na pamäti! Či už máte svoje obľúbené fotky zo svadby, narodeninové oslavy, výročia či narodenie dieťaťa, zaveste si ich na stenu, a nenechajte ich len tak ležať niekde v zásuvke. Každý rád spomína, spomienky v nás vyvolávajú pocity radosti a šťastia. Vystavte si ich na rôznych miestach, nad krbom, v spálni, v chodbe alebo v obývacej či detskej izbe. Zarámujte ich do krásnych rámov, ktoré sa dokonale hodia k zariadeniu vašej izby. Sortiment kika Nábytok ponúka širokú škálu dekoratívnych foto rámčekov rôznej veľkosti, farby, materiálu či motívu. Multi rámčeky sú perfektnými spoločníkmi do akéhokoľvek interiéru. Dodajú mu nielen príjemný vzhľad, ale dokážu predstaviť aj jednotlivých členov domácnosti. Keď vám príde návšteva a vy ešte napríklad musíte dokončiť prípravu pohostenia, môžete ju ľahko "zabaviť" prehliadkou vašej rodinnej galérie.

Aké fotky zvolíte, či čiernobiele alebo farebné, a aké pre nich vyberiete miesto, je už len na vás. Rovnako ako výber farby rámčeka a počet povešaných fotiek v multi ráme. A ak fotografických spomienok máte celú hromadu, potom ich skombinujte i s ďalšími rámčekmi z pestrej ponuky kika a vytvorte si celú jednu galerijnú stenu. Fotostenu môžete doladiť aj vhodnými obrazmi, ktoré odkazujú napríklad na miesta, ktoré ste navštívili v rámci svojej rodinnej dovolenky. 

Poradňa

Dagmar Christovová, dizajnérka Kika Nábytok

Jedným z dôležitých aspektov pri výbere obrazu je to, aby obraz ladil k miestnosti, kde ho mienite zavesiť. Ak je vaša izba vybavená prevažne prírodnými materiálmi, zvoľte tiež drevený rám a napríklad motív krajiny a zvierat. Vyhnite sa abstraktným motívov a tiež kovovému rámu. Ten sa viac hodí do interiéru, v ktorom máte kovové prvky už použité, napríklad u obývacej steny či konferenčného stolíka. Obraz môžete nechať aj bez rámu a použiť len paspartu alebo sklo. Motív obrazu by mal tiež ladiť s farbami, ktoré sú už v izbe zastúpené. Je dobré, keď sa obraz do bytu hodí aj tematicky. Nie je úplne ideálne dať si na chalupu obraz zátišia s americkými mrakodrapmi, alebo parížskou Eiffelovkou. Ale ak máte váš mestský byt vybavený skôr modernejšie a nebojíte sa farieb, ba práve naopak, chcete napríklad vašu obývačku trochu "rozsvietiť", bude sa tam obraz s motívom New Yorku, Paríža alebo Londýna vynímať skvele. Majte tiež na pamäti, že váš vlastný výber motívu o vás môže návštevám veľa prezradiť. Ak ste sa rozhodli, že budúci víkend bude ten nakupovací a zariaďovací, prajeme vám veľa inšpirácie a šťastnú ruku pri výbere fotorámikov, obrazov a ďalších bytových doplnkov.

Inšpiráciu prináša široký sortiment obchodných domov kika, kde už v januári na vás čakajú mnohé akcie a zľavy, nie len na obrazy a rámy. Viac info na www.kika.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu