Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Keď moderátori stratia nad sebou kontrolu: VIDEO totálneho záchvatu smiechu v priamom prenose!

Záchvat smiechu v priamom prenose
Záchvat smiechu v priamom prenose (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Práca moderátora je náročná v tom, že by si mal za každých okolností vedieť udržať serióznu tvár. Všetci sme ale len ľudia a tak sa občas stane, že aj hlásateľ sa neudrží a keď je na pretrase nejaká úsmevná téma, vybuchne. Presne to sa stalo v jednej americkej relácii.

Na nedávne vysielanie rannej šou Morning Joe, ktorá beží na americkej televízii MSNBC, moderátorka Mika Brzezinski len tak nezabudne. Počas čítania správ o údajnom plynovom útoku totiž narazila na slovo "furry", ktorého význam dovtedy nepoznala, a ktoré v preklade znamená "chlpatý, kožušinový". V súvislosti so správou ale poukazovalo na ľudí, ktorí sa obliekajú do plyšových kostýmov, aby vyzerali ako zvieratá.

Miku tento termín tak pobavil, že vyprskla smiechom a nedala sa zastaviť. Jej kolega Joe Scarborough ale na tom nebol o nič lepšie. Slovo furry tiež očividne počul prvýkrát v živote a tak celú situáciu len zhoršil a takisto sa rozrehotal.

Správy musel dočítať tretí moderátor v štúdiu, Willie Geist, pretože jeho kolegovia od smiechu takmer skolabovali. Brzezinski to nakoniec vzdala a odišla zo štúdia do zákulisia, kde sa zrejme rehoce dodnes.

Záchvat smiechu v priamom prenose

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu