Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Toto sú najsledovanejšie videá na YouTube 2014: Víťaz naháňa hrôzu!

(Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Server YouTube zverejnil v utorok zoznam najpopulárnejších videí tohto roka. Do top ten sa okrem iného dostala jedna reklama, ale aj záznamy z talentových súťaží. Úplne najsledovanejším videom sa stala "srandička" poľského filmového amatéra Sylwestera Wardegyho, ktorý navliekol psa do kostýmu obrieho pavúka a s kamerou sledoval vydesené reakcie ľudí, ktorí sa nechali podivným tvorom vystrašiť. Užívatelia internetu si ho pustili už viac ako 113 miliónkrát.

Tu je víťazné video

Hneď za pavúčím hororom skončila reklamná kampaň firmy Nike, ktorá pred majstrovstvami sveta vo futbale angažovala najslávnejších hráčov sveta do klipu, v ktorom na seba amatérski hráči berú podobu veľkých hviezd.

Na tretie miesto sa vďaka 94 miliónom zhliadnutí zaradilo video filmárky Tatiy Pilievovej - tá s kamerou sledovala dvadsať ľudí, ktorí mali pobozkať človeka, s ktorým sa nikdy predtým nevideli.

Veľmi obľúbený bol aj záznam prvého vystúpenia jednej z účastníčok talianskej verzie talentovej súťaže Hlas, kde porotca vyviedol z miery suverénny výkon rádovej sestry spievajúcej hit od Alicie Keys.

Takmer 60 miliónov krát si potom ľudia prehrali video, na ktorom blogger podrobuje testu telefón iPhone 6 a zisťuje, či sa prístroj pri tlaku ohýba.

YouTube je platformou americkej internetovej spoločnosti Google pre zdieľanie videonahrávok na internete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu