Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

AZ-Europe- profesionálna propagácia vašej firmy: Katalóg objektov

AZ-Europe Zobraziť galériu (5)
AZ-Europe (Zdroj: PR)

Portál AZ-Europe.eusa stáva skokanom roka, čo sa návštevnosti týka. Okrem medzinárodného e-shopu, realitnej a informačno-reklamnej sekcie obsahuje aj Katalóg objektov. Ten je najväčším svojho druhu v Európe! Zoskupuje totiž viac ako 5 000 000 prezentácií!

Katalóg objektov môžete využívať kdekoľvek v Európe, kam sa rozhodnete urobiť si výlet. Ste v neznámom meste a hľadáte hotel, reštauráciu, zábavu  či firmu? Katalóg objektov na portáli AZ-Europe ich obsahuje vyše 5 miliónov, prehľadne členených do 25 hlavných kategórií.

Kvôli jednoduchému vyhľadávaniu sú tieto kategórie členené na ďalšie podsekcie a vy si tak nájdete všetko čo potrebujete na jedinom webe. Ak ste na opačnej strane - máte ponuku - nie je nič jednoduchšie, ako vytvoriť si vlastnú prezentáciu.

Môžete osloviť viac ako 500 miliónov Európanov! Vaša prezentácia sa automaticky preloží do 29 európskych jazykov. Každá zmena, ktorú v prezentácii dodatočne urobíte, sa prejaví ihneď. Môžete tak aktuálne informovať o akejkoľvek udalosti, novinke. K dispozícii sú prehľadné štatistiky, pomocou ktorých detailne sledujete návštevnosť vašej prezentácie. Štatistiky sú priebežne vylepšované a optimalizované.

V pokročilej galérii fotografií môžete interaktívne upravovať ich veľkosť. Vaša galéria bude vyzerať profesionálne, zväčšením fotiek upozorníte na tie, ktoré sú pre vás dôležité.

Každý si môže vytvoriť vlastnú, profesionálne vyzerajúcu stránku zadarmo! Potrebujete iba chvíľku času a o vašej firme môže vedieť 500 miliónov potenciálnych zákazníkov. Vďaka rýchlosti načítavania stránok AZ-Europe a najnovším technológiám sa budú v katalógu orientovať jednoducho a rýchlo.

Ku každej vytvorenej prezentačnej stránke dostanete balíček výhod. Jednou z nich je nástenka, prostredníctvom ktorej budete môcť neustále komunikovať so zákazníkmi. Zdieľajte novinky, akcie, rôzne podujatia. Zverejnením ďalších nových fotografií týkajúcich sa vašej stránky, oslovíte ešte viac zákazníkov.

Pri vývoji webu kladie AZ-Europe dôraz na bohatú funkčnosť, pri zachovaní jednoduchého ovládania. AZ-Europe zvládne naozaj každý. Vyskúšajte to. Jednoducho sa zaregistrujete a vytvoríte stránku. Nemusíte nič inštalovať, nič sťahovať. Dajte o sebe vedieť - nenechajte konkurenciu predbehnúť vás. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu