Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Škandalózne VIDEO o análnom sexe: Nevinné kresťanky o tom, ako vybabrali s Bohom!

Škandalózna pieseň
Škandalózna pieseň (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Na prvý pohľad vyzerajú ako nevinné kresťanky, pre ktoré je sex tabu. Teda až do manželstva. No tieto dve dievčatá sa hriešnych radovánok len tak ľahko vzdať nechcú. A tak vymysleli spôsob, ako vybabrať so svojou vierou i s Bohom.

Duo Garfunkel and Oates tvoria dve americké herečky a skladateľky - Riki Lindhomeová a Kate Micucciová. Spolu vystupujú od roku 2007. Vlani nahrali pieseň, ktorá síce znie veľmi nevinne, no zato má poriadne hriešny text.

Spieva sa v nej o tom, že celý život poslúchali mamu, otca aj Boha a robili to, čo od nich chceli. Teraz by však už aj ony rady vyskúšali sexuálnu slasť. A tak vymysleli malý podvod menom anál. Ostanú pannami a zároveň si zasexujú. A všetci tak budú spokojní.

"Pomiluj ma do zadku, pretože milujem Ježiša, Pán by to tak chcel. Chcem zažiť ten sladký pocit, je to iba medzi mnou a tebou, lebo každý predsa vie, že je to sex, čo Boh nechce vidieť," spieva sa v piesni s názvom Loophole. Celý tento hudobný skvost si môžete vypočuť v nasledujúcom, veľmi neslušnom videu.

Video je nevhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

Loophole

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu