Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Marián Čekovský: SkyEurope predlžuje životnosť Košičanov

Marián Čekovský
Marián Čekovský

SkyEurope Airlines prichádza s výnimočnou ponukou cien leteniek na linke z Bratislavy do Košíc. Pri príležitosti 5. výročia historicky prvého letu SkyEurope, ktorý sa uskutočnil z Bratislavy práve do východoslovenskej metropoly, SkyEurope ponúka 20.000 leteniek za symbolických 555,-Sk vrátane všetkých poplatkov.

Let do Košíc trvá 45 minút, čím pasažieri ušetria minimálne 5 hodín času, ktorý by strávili vo vlaku, autobuse či aute.

Cestujúci, ktorí sa rozhodnú cestovať IC vlakom (5h 24min) alebo rýchlikom 1. triedy (6h 15min), zaplatia od 518,-Sk do 747,-Sk. Pri použití IC vlaku si musia dokúpiť ešte miestenku, ktorá ich v slabý deň stojí 20,-Sk a v silný deň 80,-Sk. Autobusom trvá cesta do Košíc od 6h 30min do 7h 30min a za lístok pasažieri zaplatia okolo 500,-Sk podľa toho ktorou autobusovou spoločnosťou sa rozhodnú cestovať.

Jedným z pasažierov, ktorí často využívajú letecké služby SkyEurope je aj populárny spevák, hudobník a v poslednom období aj moderátor Marián Čekovský alias Čeky. Na margo cestovania lietadlom reagoval: „Nie, že môže, ale musí byť. :)“.

Marián Čekovský: „Cesta autom z Bratislavy do Košíc alebo aj revers je častokrát pre mňa teroristický útok zo strany kamiónov a traktorov. Preto veľká sláva tomu, kto konečne predĺžil životnosť Košičanov na cestách. SkyEurope využívam veľmi rád a najmä často. Díky, SkyEurope! A mimochodom na letiskách sa cítim ako doma, keďže som, ako viete, majiteľom všetkých check-inov. :)“
Čeky


Rezervovať letenku si môžete na stránke www.SkyEurope.com
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu