Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Podľa astrológov nás čaká šťastný a úspešný rok 2015

Podľa astrológov nás čaká šťastný a úspešný rok 2015 Zobraziť galériu (3)
Podľa astrológov nás čaká šťastný a úspešný rok 2015

Hviezdy nám podľa predpovedí na nastávajúci rok chystajú mimoriadnu priazeň, a preto využite príležitosť zažiť niečo výnimočné a poďte s nami osláviť Silvestra, no najmä príchod nového roka 2015 ako hosť na lodi v River´s Clube v Bratislave.

Podľa astrológov nás čaká
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Hviezdy nám na budúci rok majú naozaj priať. Rok 2015 bude rokom Kozy, ktorá je symbolom mieru, harmonického spolužitia a pokoja. Spája sa so šťastím, prosperitou a múdrosťou. Všetkých päť prvkov a vyváženosť jin a jang energie prispejú k vyváženosti a stabilite energií a pokojnejšiemu roku. Nastávajúci rok bude skôr o diplomacii ako o sile.

Mal by to byť rok plný nových zážitkov a úspechov, a to tak v súkromnej sfére, ako aj v oblasti kariéry. Nasledujúci rok bude vhodný na užívanie si života plnými dúškami, ale aj na splnenie si svojich dlhoročných snov. Môžeme sa tešiť na priazeň našich najbližších, ako aj na poznávanie nových priateľov a potenciálnych partnerov. 

Podľa astrológov nás čaká
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Pre Bratislavčanov, ale aj pre návštevníkov našej metropoly sa na oslavu Silvestra a príchodu nového roka 2015 aktuálne pripravuje špeciálna hudobno-tanečná šou s bohatým programom a kvalitnou zábavou v River´s Clube na Tyršovom nábreží. Účasť na tomto – až deväťhodinovom exkluzívnom podujatí už prisľúbili známi umelci a topdídžeji.

Viac informácií na: www.megasilvester.sk.

Predpredaj vstupeniek na portáli PREDPREDAJ.SK.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu