Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Neuveriteľné! Slovenské smetiaky tlieskajú a ďakujú!

Neuveriteľné! Slovenské smetiaky tlieskajú a ďakujú!
Neuveriteľné! Slovenské smetiaky tlieskajú a ďakujú! (Zdroj: PR článok)

Vyhadzovanie smetí nikdy nebolo zábavnejšie! Kto ich namiesto na zem hodí do smetiaka, za odmenu si vypočuje potlesk a ďakovné ódy. A to priamo od generálneho riaditeľa!

To, že smeti patria do košov a kontajnerov, vie každé malé dieťa. No aj tak sa denne pozeráme na to, ako špatia naše chodníky, cesty, ale aj lesy doslova tony odpadu! Žeby tomuto negatívnemu trendu konečne odzvonilo?

 

Na neutešenú situáciu sa už dlhšie nechceli pozerať ani zamestnanci firmy Marius Pedersen, jednej z najväčších spoločnosti pôsobiacich na Slovensku v oblasti odpadového hospodárstva. Pod dirigentskou taktovkou generálneho riaditeľa nahrali svoje zborové „Ďa-ku-je-me!“ a radostný potlesk. Ten sa bude teraz ozývať zo smetiakov po celom Slovensku. A to každému, kto namiesto na zem odhodí smeti do smetiaka.

 

Prvý ďakujúci smetiak nainštalovali v obchodnom centre v Trenčíne. Radostný úsmev, ktorý tlieskajúce smetiaky vyčarovali na tvárach malých aj veľkých, sme nahrali na video.

 

 

"Nechceme nikoho poučovať ani karhať. Už od detstva nás predsa všade učia, že smeti patria do koša, nie na zem. Niekedy je to až otravné", hovorí s úsmevom Ing. Oliver Šujan, generálny riaditeľ Marius Pedersen. "Našim cieľom je, aby Slovákov vyhadzovanie smetí bavilo. A tak sme sa rozhodli všetkým, čo odpad hádžu, kam patrí, spoločne poďakovať", dodáva.

 

Ďakujúce smetiaky budú postupne pribúdať. Ak sa chcete pri vyhadzovaní smetí zabaviť aj Vy, môžete o smetiak vo svojom okolí požiadať na www.AbyVasSmetiBavili.sk. "Trenčania na potlesk zo smetiaka reagujú naozaj pozitívne. Niektorí sa vrátili aj viackrát, tak ich ďakovanie za smeti bavilo. Tešíme sa na ďalšie milé reakcie a budeme radi, keď nám ich ľudia natočia a pošlú na našu facebookovú stránku Aby Vás smeti bavili", prezradil Oliver Šujan. V hlavnom meste smetiak pribudne už dnes. A to priamo počas medzinárodného kongresu o odpadoch Deň odpadového hospodárstva, kde si ho vyskúšajú tí najpovolanejší - experti na odpady. Pridať sa k nim môžete aj Vy – v bratislavskom Technopole od 9:00 do 16:00 hod.  

 

Netradičný smetiak však neostáva len pri potlesku a ďakovaní, ale dokonca vás môže obdariť aj poriadnou mikulášskou nádielkou! V predvečer Mikuláša sa tlieskajúce smetiaky zmenia na žrebovacie osudie. Do súťaže sa zapojí každý, kto do ďakujúceho smetiaka vhodí pokrčený súťažný kupón. Na vyžrebovaného šťastlivca čaká plný smetiak sladkostí! Ak chcete vedieť viac, sledujte webovú a facebookovú stránku projektu.  

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu