Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prevratná aplikácia, z ktorej sa budete hanbiť: O vašej súloži sa dozviete úplne všetko!

Aplikácia zmeria váš sex Zobraziť galériu (3)
Aplikácia zmeria váš sex (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Veľmi zaujímavú aplikáciu vymysleli naši susedia z Česka. Ak chcete vedieť, ako dlho súložíte, koľkokrát do vás partner vnikol či ako hlasno pri tom kričíte, tak sa obráťte na Pokin. Presne tak sa totiž táto hračka volá.

Aplikácia funguje úplne jednoducho. Stačí ju nainštalovať do mobilného telefónu a položiť blízko miesta, na ktorom vykonávate pohlavný styk. Senzory na základe pohybov potom zmerajú vašu sexuálnu aktivitu a výkonnosť na základe viacerých, už spomínaných, parametrov.

Aplikácia zmeria váš sex
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Vďaka Pokinu sa navyše dajú zo sexuálneho hľadiska porovnávať aj jednotlivé národy, píše portál prask.nova.cz. Výsledky sa totiž anonymne odosielajú na server, ktorý vytvára štatistiky. Doteraz sa vďaka týmto číslam už podarilo zistiť, že najdlhšie vydržia súložiť Japonci a najhlasnejšie zvuky pri sexe zas vydávajú obyvatelia Čile.

Aplikácia zmeria váš sex
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Aplikáciu si môžu kúpiť iba majitelia smartfónov s operačným systémom Android za dvadsať českých korún (necelé euro). Spoločnosť Apple zatiaľ aplikáciu neschválila. Jej logo vo forme spermie totiž považuje za nevhodné, priam pohoršujúce.

Aplikácia zmeria váš sex

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu