Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odkaz frustrovaného študenta hitom: Učiteľke matematiky vycapil na dvere epické slová!

Učiteľke nechal na dverách vtipný odkaz Zobraziť galériu (2)
Učiteľke nechal na dverách vtipný odkaz (Zdroj: reddit)

BRATISLAVA - Nie každý má hlavu na matematiku, aj keď niektorí učitelia s obľubou tvrdia, že všetko sa dá naučiť. Tento žiak si to rozhodne nemyslí. Keď už mal pocit, že učivu rozumie, prišiel test a spolu s tým aj nepríjemné zistenie. Vo svojom zúfalstve dokonca vylepil vtipný oznam na dvere učiteľky!

Ach tá matematika, povzdychne si zrejme väčšina z vás. A aj nemenovaný Američan, ktorý si s ňou nevie rady. Študent bol z tohto, nie veľmi obľúbeného predmetu, tak frustrovaný, že na dvere učiteľky matematiky nalepil papier s poznámkou, ktorá dokonale vystihuje jeho, a možno aj vaše niekdajšie, pocity.

Stojí v nej: "Nenávidím testy z matematiky, pretože keď preberáme nejakú kapitolu, je to celkom ľahké a myslíte si, že všetkému rozumiete a potom dostanete na teste takýto príklad: Ak vyhodím z auta triangel a to auto ide rýchlosťou 200 km//h a musíte brať do úvahy aj odpor vetra, pretože naozaj existuje, koľko koláčov si kúpi Pedro s jednou dušou."

Učiteľke nechal na dverách
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit)

Užívatelia sa na tomto odkaze dobre pobavili a niektorí pridali aj svoj tip na správne riešenie. "Podľa mňa to bude asi dvanásť koláčov," napísal jeden z nich. "To je fakt zložitá otázka. Lebo koláč je viac ako nejaká duša," zažartoval druhý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu