Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rezidencie Machnáč vyrážajú zákazníkom dych!

Rezidencie Machnáč vyrážajú zákazníkom dych! Zobraziť galériu (3)
Rezidencie Machnáč vyrážajú zákazníkom dych!

BRATISLAVA - Hľadáte novú inšpiráciu dych vyrážajúcich trendov? Viete si predstaviť bývanie v kvalitnej novostavbe v jedinečnej lokalite Staré mesto, ktoré vás zláka atmosférou bývania v rodinnom dome? Predstavujeme vám jeden z najsledovanejších príbehov realitného trhu! Neuveriteľné! Od momentu, kedy vstúpil bytový projekt Rezidencie MACHNÁČ na trh, sa neprestáva o ňom hovoriť!

Ponuka bývania tu ešte nebola tak výhodná

Prečo? Výhodná ponuka a balíček rozprávkových benefitov sú neprehliadnuteľné. Ponuka tohto nadštandardného bývania ešte nikdy nebola tak výhodná!  Navyše hrubá stavba rezidencií Gaštan, Javor, Jedľa a Jaseň je ukončená. A to v predstihu! Nadšenie neskrýva jeden zo spokojných majiteľov bytov v rezidenciách, ktorý uvádza:

„Odkedy sme investovali do kúpy bytu v Rezidencie MACHNÁČ, stále sledujem porovnateľné projekty v Bratislave. S uspokojením môžem povedať, že sme investovali skutočne výhodne. Pri kúpe môjho 4-izbového bytu som ani na chvíľu neváhal. Nádherne presvetlený a dobre dispozične riešený byt s priestrannými terasami a s výhľadmi na panorámu Brati­slavy, Kamzík či Rakúsko ma presvedčil o dobrej investícii. Moje nákupné rozhodnutie bolo pre mňa jasnou voľbou. Prečo chodiť ďaleko za prírodou, keď môžem bývať na jednej z najlukratívnejších bratislavských adries pri Horskom parku a zároveň len 5 minút od centra? Všetko za prekvapujúco výhodné ceny. Lepšia ponuka najmä vzhľadom na lokalitu a kvalitu stavby sa už na bratislavskom trhu neobjavila.“ 

Benefity, ktoré sa len tak nevidia

Investori projektu stavili na vysokú predajnú „politiku“ a budúci majitelia nehnuteľností si nevedia vynachváliť aktuálnu ponuku. Konečne! Dočkali sme sa benefitov, ktoré sa len tak nevidia!

  • Symbióza moderného bývania v hodnotnom prostredí vás prekvapí - predstavte si prechádzky či mimopracovné aktivity strávené v prírode!
  • Obchodná politika – investori ponúkajú možnosti klientskych zmien, financovanie a schválenie hypotéky, ktorú môžu zákazníci čerpať až po kolaudácii. Projekt mieša karty na realitnom trhu aj vďaka výhodnému platobnému kalendáru. 80 % ceny bytu kupujúci platí až po kolaudácii bytu.
  • Istota do budúcna vďaka technológiám - rezidencie Gaštan, Javor, Jedľa a Jaseň získavajú na atraktivite aj vďaka oknám, vyrobené zo 6-komorového profilu novej generácie Geneo® od spoločnosti REHAU.
  • Zelené bývanie - vedeli ste, že strom je jedným z najmocnejších symbolov ľudstva a je nabitý množstvom energie? Plánovaná revitalizácia okolia rezidencií pozostáva z výsadby viac ako 146 listnatých a ihličnatých stromov i 1 127 ďalších drevín a trvaliek.
  • Len v Rezidencie MACHNÁČ môžete teraz získať darčekový poukaz a zažiť vôňu romantiky unikátneho hotelového konceptu Chateau Herálec Boutique Hotel Spa by L OCCITANE.
    Čarokrásny päťhviezdičkový zámok je jedným z bezpochyby najromantickejších zámkov.

 

Čím sa odlišuje novostavba na Machnáči od ostatných projektov?

Výhodná investícia sa nehľadá ľahko. Projekt Rezidencie MACHNÁČ posunul hranice bývania a preto si medzi kupujúcimi získal veľké uznanie. Napríklad kvalita a výnimočnosť architektúry podčiarkujú nádherne presvetlené spoločné priestory cez presklené átriá, vytvárajúce vo vnútri domov nevšednú atmosféru plnú svetla.

„Jedinečnosť a dlhodobá perspektíva bývania v tejto lokalite zaujali mnohých významných ľudí spoločenského či politického života, architektov a aj samotného stavbyvedúceho projektu. Rád by som chcel upriamiť pozornosť na revitalizáciu okolia. Plánujeme tu výsadbu listnatých a ihličnatých stromov i ďalších drevín, skaliek a trvaliek čím sa pozemok rezidencií čoskoro zmení na zelenú oázu. Stane sa tak ideálnym miestom na oddych, prechádzky či športové aktivity,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

 

www.tuchcembyt.sk

 

-reklamná správa- 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu