Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zoznam.sk v spolupráci s ICQ, Inc. prináša posielanie SMS cez ICQ

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA - Internetový portál Zoznam.sk v spolupráci so spoločnosťou ICQ, Inc. od dnešného dňa prináša svojím užívateľom novú možnosť v rámci klienta Zoznam ICQ - bezplatné zasielanie krátkych textových správ do siete spoločnosti T-Mobile Slovensko.

Už od tejto chvíle môžu užívatelia služby Zoznam ICQ pohodlne a rýchlo zasielať krátke textové správy na mobilné čísla spoločnosti T-Mobile Slovensko. Príjemca má možnosť okamžite reagovať a z mobilného telefónu zaslať odpoveď priamo do textového okna klienta Zoznam ICQ.

Použitie služby je veľmi jednoduché.
Stačí si do zoznamu kontaktov pridať mobilné telefónne číslo ktoréhokoľvek z kamarátov či známych a pred odoslaním SMS správy na mobilný telefón zvoliť v dolnej časti klienta Zoznam ICQ ikonku telefónu. Príjemca môže odpovedať ako na ktorúkoľvek inú SMS v jeho telefóne. Jednoducho zadá Odpovedať (Reply) na správe ktorú od vás dostal.

SMS je možné posielať aj tým užívateľom, ktorí službu Zoznam ICQ nevyužívajú. Stačí ich pridať do zoznamu kontaktov ako SMS kontakt.

„ICQ sa v spolupráci so svojím strategickým partnerom Zoznam.sk usiluje o to, aby užívatelia na Slovensku mali k dispozícii najlepšie komunikačné nástroje“ uviedol Orey Gillian, general manager ICQ a dodáva: „Veríme, že táto služba zrýchli rast a ešte viac posilní našu pozíciu jednej z najpopulárnejších foriem komunikácie v Slovenskej republike“.

Zoznam.sk v spolupráci s
Zobraziť galériu (2)
V krátkej dobe od spustenia služby Zoznam ICQ ide o ďalšie rozšírenie možností tohto veľmi populárneho komunikačného nástroja a je pokračovaním intenzívnej a úspešnej spolupráce medzi oboma spoločnosťami.

V súčasnosti je možné službu využívať výhradne na zasielanie krátkych textových správ do siete spoločnosti T-Mobile Slovensko. Cena prijatej SMS na mobilný telefón je 0 Sk, cena odoslanej je 5 Sk bez DPH.

Čo je Zoznam ICQ
ICQ je jednou z najpopulárnejších foriem komunikácie súčasnosti. Je to spôsob on-line komunikácie v reálnom čase medzi dvoma, prípadne viac ľuďmi. Svojim užívateľom poskytuje bez potreby využitia prehliadača alebo e-mailu, priamo na ploche počítača posielať textové správy, klasické audio a video hovory, posielať e-maily, SMS či prenášať súbory.

Slovenská verzia ICQ je obohatená o okno s aktuálnymi správami „Bleskovky“, možnosť priameho vyhľadávania na portáli Zoznam.sk a nechýba ani prepojenie s freemailovou službou Zoznam.sk s okamžitou notifikáciou. Samozrejmosťou je možnosť komunikovať s jednotlivými užívateľmi ICQ bez rozdielu, akú verziu majú nainštalovanú vo svojom počítači.

Službu ICQ na Slovensku v januári 2007 využilo viac ako 450 000 unikátnych užívateľov.

Viac informácií o službe Zoznam ICQ je dostupných na stránkach icq.zoznam.sk >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu