Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dylan (21) dovolenkoval na Bali: Neuveríte, aký škaredý suvenír si priniesol pod kožou!

Dylan Thomas Zobraziť galériu (2)
Dylan Thomas (Zdroj: Foto: Facebook, Internet)

SYDNEY - Nepredstaviteľný šok zažil 21-ročný Dylan Thomas. Ráno sa zobudil a zbadal na svojom bruchu škaredú červenú čiaru, ktorá sa tiahla od jeho pupka až k hrudi. Zašiel na kliniku, no poslali ho domov s tým, že má alergiu. Nakoniec mu dermatológ oznámil, že pod kožou má pavúka, ktorý mu škaredú jazvu spôsobil.

Austrálčan bol na dovolenke na Bali. Spozoroval na tele nepeknú jazvu a jeho výlet sa razom zmenil na nočnú moru. So svojím problémom zašiel na miestnu kliniku, tam mu však nepomohli a poslali ho preč s krémom na alergiu, ktorý vôbec nezaberal.

Po príchode domov navštívil skúseného lekára, pretože na červenej jazve, ktorá sa mu tiahla od pupka až po hruď, spozoroval aj mokvajúce pľuzgiere. Mladý muž bol poriadne prekvapený, keď mu dermatológ oznámil, že sa mu pod kožu dostal pavúk.

Dylan (21) dovolenkoval na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook, Internet)

"Bol to bizarný pocit vedieť, že niečo také bolo v mojom tele niekoľko dní," povedal zážitkom otrasený Dylan. Pavúka nakoniec z jeho tela lekári vybrali.

Ako informuje huffingtonpost.co.uk, pavúk sa do tela muža dostal cez jazvu, ktorú mal po nedávnej operácii slepého čreva. Nepríjemný tvor pobudol v jeho tele tri dni. Pavúka podrobujú vyšetreniu, pretože musia zistiť, o aký druh išlo.

Našťastie je muž v poriadku. Dylanovi kamaráti mu však teraz nepovedia inak ako spiderman teda pavúčí muž.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu