Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Toto sú prsia, kvôli ktorým muži strácajú rozum: Vyše päťsto nehôd za deň!

Prsia spôsobili dopravné nehody
Prsia spôsobili dopravné nehody (Zdroj: advtruck.ru)

MOSKVA - Je dávno známe, že ženské prsia priťahujú mužskú pozornosť. Ale aby kvôli nim muži ohrozovali cestnú premávku, to už nie je celkom v poriadku. Presne to sa stalo v Moskve, keď jedna "prsnatá" reklama spôsobila viac ako päťsto nehôd za jediný deň.

Po Moskve sa nedávno premávalo tridsať nákladných áut so zaujímavou reklamou. Dominovala jej žena, či skôr jej prsia, cez ktoré bradavky je umiestnený nápis "Priťahujú pozornosť".

Prsia spôsobili dopravné nehody
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: advtruck.ru)

A naozaj priťahovali. Mužskí účastníci cestnej premávky sa na ne dokonca zahľadeli až tak veľmi, že sa prestali venovať riadeniu a v dôsledku toho havarovali. Celkovo bolo nahlásených 517 nehôd. Polícia preto dotyčné nákladiaky zastavila a prikázala odstrániť nemorálny obrázok.

"Išiel som akurát na obchodné stretnutie, keď som zbadal auto s veľkou fotkou ženských pŕs. Vzápätí na to do mňa zozadu narazilo iné vozidlo. Vodič priznal, že ho vyrušila spomínaná reklama," povedal motorista Ildar Yuriev.

Autorom kontroverznej kampane je agentúra špecializujúca sa na mobilné reklamy. Rozzúrení vodiči teraz od nej požadujú náhradu škody. Zástupcovia firmy uviedli, že si mysleli, že takáto alternatívna reklama umiestnená na autách je dobrý nápad."Vo všetkých prípadoch nehôd vyplatíme majiteľom automobilov odškodnenie, pokiaľ ho nebudú mať vykryté z poisťovne," prisľúbil hovorca spoločnosti Truck Advertising. Informoval Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu