Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Cestovatelia na trabantoch testovali nielen autá, ale aj ženy

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: amerika.transtrabant.cz)

Južná Amerika je pre niekoho exotika, pre partiu, ktorá ju prešla na dvoch trabantoch, poľskom fiate a jawe, bola na 4 mesiace domovom. Česko-poľsko-slovenský tím tvorilo 7 mužov a jedna žena, takže je jasné, že pozorné oko cestovateľov si nevšímalo iba krásy prírody, ale aj krásu miestnych krások.

Počas štyroch mesiacov táto netradičná žltá výprava prešla Južné Ameriku zo severu na juh a zo západu na východ. Šéf partie a autor filmu Trabantom až na koniec sveta Dan Přibáň hovorí, že pekné baby na tomto kontinente jednoznačne sú.

Keby mal určiť poradie podľa krajín, ktorými prešli, tak tu je: veľmi krásne ženy sú v Guyane, Brazílii a v Agentíne. Pekné by sa našli v Čile a v Peru. Bolívijčanky však štyroch Čechov, dvoch Poliakov a jedného Slováka vôbec neokúzlili. „U mňa vedie futbalistka, ktorú som videl v prvej dedine za amazonským pralesom. Bola veselá, akčná a krásna,“ prezradil Dan Přibáň. Jeho kolegovi Alešovi Vašíčkovi zase učarovala pokladníčka v obchodnom dome. A to hneď v krajine, z ktorej celá výprava štartovala. „Bolo to v Georgetowne. Bola milá a krásna,“ spomína. Čo hovoríte na vkus týchto cestovateľov? Môže byť?

 

Ak sa chcete dozvedieť viac, neváhajte sa zakúpte si vstupenku na jedinečnú besedu na www.predpredaj.sk

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu