Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Charita od ľudí ľuďom

Bekim a Vulgara
Bekim a Vulgara (Zdroj: PR)

To, že charita sa nemusí robiť len prostredníctvom televíznych obrazoviek a zbytočne dramatických show typu Modré z Neba, sa môžete presvedčiť aj 17. Októbra na multižánrovom koncerte v Bratislavskom klube Re:fresh.

V rámci akcie „Charitatívny koncert pre Jakubka“ sa tu predstaví viacero rapových, r&b a reggae umelcov, ktorí venujú celý výťažok z tejto akcie na liečbu malého Jakubka, ktorý trpí detskou obrnou. Koncert organizuje dj Vulgara a rapper Bekim, ktorý je sám od 16tich rokov na vozíku. Tento hendikep pre neho ale nie je žiadnou prekážkou, ale skôr zdrojom motivácie. Jeho cieľom, ktorý sa snaží propagovať aj prostredníctvom charitatívnych akcií je, že postihnutím alebo hendikepom život nekončí a i napriek prekážkam ho človek môže prežiť plnohodnotne, venujúc sa tomu čo miluje. K tejto myšlienke sa hlásia aj všetci hostia, ktorí Bekima a Vulgaru prídu na tento charitatívny koncert podporiť – Strike Force 1, Strespez, Forsomeone, Medial Banana a ďalší. 

Celý výťažok zo vstupného pôjde na účet rodiny Chvílovcov. Ich malý syn Jakubko utrpel vážne zdravotné poškodenie pri komplikovanom pôrode a trpí detskou obrnou. Lekári mu pôvodne nedávali veľké nádeje na prežitie, no i napriek tomu malý Jakubko bojuje ďalej a odmieta sa vzdať. Rodina sa na jeho nákladnú liečbu snaží zohnať peniaze všetkými prostriedkami a ich ťažký osud presvedčil aj hore spomínaných umelcov. Veríme že presvedčí aj Vás a prídete pomôcť dobrej veci!

Celý príbeh malého Jakubka nájdete tu.

Charitatívny koncert sa odohrá 17.10. v bratislavskom klube Re:fresh.

Bekim hovorí o svojich cieľoch:

Hudobná ochutnávka:

BEKIM feat. PLEXO - PREDSUDKY (Official Video)

NESPI - OFFICIAL PROMO VIDEO

Forsomeone - Up In The Party |OFFICIAL VIDEO|

Strespez - Outsider /prod. J-Bez/ OFFICIAL VIDEO

BEKIM feet MEDIAL BANANA - POVSTANIE /špecial pre UPRISING 2014/ prod. Lukáš Minařík

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu