Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Rumunský Herkules: Svalnáč (9) s telom Schwarzeneggera chlapom ukázal, ako sa má cvičiť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BUKUREŠŤ - Rumunský školák Guiliano Stroe oslávil príchod nového školského roka opäť ako rekordman a ukázal silu svojich oceľových svalov. Na videu predviedol odvážne kliky, na ktoré by si netrúfli ani najväčší siláci.

Guiliano Stroe z Rumunska vraj dvíhal závažia ešte skôr, ako sa naučil chodiť. Aby si chlapec udržal špičkovú kondíciu, denne absolvuje ťažký dvojhodinový silový tréning. Mnohí však argumentujú, že chlapec si môže náročným cvičením poškodiť zdravie. Rodičia Guiliana, Ileana a Iulian, obaja skalní nadšenci fitnessu, sú však presvedčení o opaku a svojho najstaršieho syna i jeho mladšieho brata Claudiu (7) podporujú v cvičení.

Rumunský Herkules: Svalnáč (9)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Guilianov hrudný kôš, ktorý pripomína telo dospelého muža, uchvátil státisíce športových maniakov po celom svete. Vo vzpieraní Guiliano prelomil už niekoľko svetových rekordov. „Kritici tvrdia, že chlapcov rast by nemusel prebiehať správne, ale nemajú žiadne dôkazy. Tvrdá práca a cvičenie sú vždy dobré,“ povedal Guilianov otec, ktorý hovorí, že chlapec podáva rovnako skvelé výsledky aj v škole.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu