Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž sa päť rokov zjavoval v krčme a potom bez stopy mizol: Náhoda mu zničila 15 rokov driny!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: tyronetribulations.com)

OMAGH - Muž zo Severného Írska sa dostal do centra celosvetovej pozornosti po tom, ako sa svojsky vysporiadal s chrápaním svojej manželky. Pod posteľou vyhĺbil tunel dlhý 244 metrov, ktorý smeroval až do krčmy. Jeho výstavba trvala pätnásť rokov.

Patsy Kerr bol predvolaný pred Krajský súd v Omaghu po tom, čo vyšlo najavo, že spôsobil zrútenie kanalizačného potrubia vedúceho k susednému domu. Príčinou je tajný tunel, ktorý staval dlhé roky pod zemou.

"Manželka strašne chrápe a už sa to nedalo vydržať. Keď som raz večer v roku 1994 pozeral v televízii film Vykúpenie z väznice Shawshank, dostal som nápad. Keď hlboko spala, začal som hĺbiť dieru pod posteľou, ktorá viedla až do krčmy. Použil som všetky druhy nástrojov, od lyžičiek až po náradie na hĺbenie tunelov. V roku 2009 som konečne narazil na moje obľúbené pohostinstvo, konkrétne na dámske toalety," hovorí Patsy.

Posledných päť rokov tak tento vynaliezavý Brit strávil tým, že o jedenástej večer sa vybral do pubu a o jednej ráno sa vrátil domov bez toho, aby si to manželka všimla.

"Ak mám byť úprimný, som tak trochu rád, že ma chytili. Ráno bolo totiž zo mňa cítiť alkohol a manželka sa ma vždy pýtala, čo to má znamenať. Tak som tvrdil, že je to môj prírodný odor. V poslednom čase som ale po ceste domov zvykol spievať rebelské piesne, takže bolo len otázkou času, kedy všetko praskne. Už aj majiteľovi pohostinstva bolo divné, že každý večer sa v ňom zjavujem v tom istom čase a potom zas miznem zo ženských záchodov," vysvetlil Kerr.

Tunel nakoniec objavili miestni údržbári, ktorí sa snažili prísť na príčinu úniku odpadových vôd. Zistili, že Kerr pri kopaní poškodil kanalizáciu, v dôsledku čoho začal odpad pretekať do tunela. Keď sa sudca jeho manželky opýtal, ako je možné, že z neho nikdy necítila odpadový smrad, len pokrčila ramenami. Informoval portál tyronetribulations.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu