Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Procesinvest zafinancuje váš spor: Takto to funguje v praxi

(Zdroj: PR)

Procesinvest je spoločnosť, ktorá pomáha ako spoločnostiam, tak súkromným osobám zafinancovať súdny spor. Na trhu pôsobí už od roku 2000. Za ten čas zafinancovali mnoho sporov, pomohli mnohým svojim klientom. Ako to však funguje v praxi?

Samozrejmosťou je, že všetci klienti spoločnosti Procesinvest zostávajú v anonymite, takže aj tentokrát budeme hovoriť len o firme A. Pre jednoduchšie pochopenie činnosti spoločnosti uvedieme príklad, ako pomáha Procesinvest pri vymáhaní pohľadávky.

 

IT firma dodala pre firmu A výpočtovú techniku a softwerové riešenie presne ušité pre danú firmu. Firma A mala po dodávke zrealizovať úhradu doplatením 87 000 eur. Ako to však býva v dnešnej dobe čoraz častejšie, firma A uvedenú platbu nezrealizovala. IT firme teda po mnohých a mnohých urgenciách platby neostáva nič iné, ako si svoju pohľadávku – 87 000 eur vymáhať súdnou cestou. IT firma má však viac pohľadávok voči svojim klientom, čím sa dostala do finančných problémov a neostávajú jej peniaze na pokrytie súdneho sporu s firmou A.

 

V tejto chvíli sa preto obracajú na Procesinvest, a to hneď z dvoch dôvodov. Experti zo spoločnosti Procesinvest im poradia ako na to a zaplatia ich súdny proces. IT firma tak môže pokojne fungovať ďalej, súdny spor ju nijako finančne nezaťaží a vďaka spoločnosti Procesinvest dokáže  prekonať svoje problémové obdobie.

 

Čo sa deje v Procesinveste?

Skúsení a profesionálni pracovníci spoločnosti Procesinvest si najprv preveria váš problém a vyhodnotia jeho úspešnosť. V prípade, že spĺňate podmienky, dochádza k podpisu zmluvy. Stávate sa tak klientom spoločnosti Procesinvest, ktorá vám následne poskytne kompletné poradenstvo. To znamená, že vám pomôže zorientovať sa v danom probléme, nájsť kvalitného a overeného advokáta vo vašom regióne, povie, aké podklady a materiály budete potrebovať. Súdny spor však za vás nevedie. Odmenu zaplatíte spoločnosti Procesinvest len v prípade, že váš súdny spor bude úspešný, a teda že svoju pohľadávku vymôžete.

 

Prečo sa stať klientom Procesinvestu?

Ako sme už vyššie uvádzali ide o kompletné poradenstvo. Procesinvest svojim klientom, ktorí skúsenosti s vymáhaním pohľadávky nemajú, pomáha, radí, odporúča skúsených advokátov...

Čo je však najdôležitejšie, platí za vás a berie na seba riziko prehry. Čo to znamená? Že spoločnosti Procesinvest zaplatíte len v prípade, že svoj spor vyhráte. Keby ste si na svoj súdny spor zobrali úver z banky (podobne, ako by to musela spraviť IT firma, ktorá bola na pokraji krachu), museli by ste ho splácať. Bez ohľadu na to, či by ste spor vyhrali, alebo prehrali. Ak by ste teda súdny spor prehrali, prišli by ste o svoje peniaze a ešte by ste museli splácať banke pôžičku.

 

S Procesinvestom neriskujete!

 

Kde nájdete spoločnosť Procesinvest?

Viac o spoločnosti, o jej práci a spôsobe financovania nájdete na stránke www.procesinvest.sk

PROCESINVEST, a.s.
tel.:  0911 519 852

e-mail:  bruncak@procesinvest.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu