Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráska (†28) sa obesila kvôli psoriáze: Zanechala trinásť listov na rozlúčku!

O jej trápení nevedel nikto Zobraziť galériu (2)
O jej trápení nevedel nikto (Zdroj: Facebook)

DONCASTER - Dvadsaťosemročná zdravotná sestra z Veľkej Británie trpela depresiami, pretože sa nedokázala vyliečiť z ťažkej psoriázy. Nakoniec to vzdala a zabila sa. Vraj preto, lebo to bola jediná cesta, ako definitívne uniknúť trápeniu.

Autoimunitné ochorenie sa u Hollie Louise McEwenovej prvýkrát prejavilo, keď mala len rok. Lekári jej nasadili liečbu, ktorá zabrala. Vplyvom stresu sa však nepríjemná choroba u dievčiny neskôr objavila opäť a tentokrát sa už tak ľahko nestratila. Práve naopak; nech robili doktori, čo mohli, psoriáza nie a nie ustúpiť.

Mladá žena bola z toho strašne nešťastná. Dostávala záchvaty úzkosti a trpela depresiami. Začala preto užívať antidepresíva. No ani tie jej nepomohli. Hollie nakoniec 23. mája spáchala samovraždu, keď sa obesila vo svojom dome v meste Bentley. Svojim blízkym zanechala trinásť listov na rozlúčku, napísal portál thestar.co.uk.

Kráska (†28) sa obesila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Vyšetrovanie McEwenovej smrti bolo ukončené až pred pár dňami. V správe sa píše, že lekári netušili, že sa chce zabiť. Vraj nevykazovala žiadne známky sebapoškodzovania či úmyslu skončiť so svojím životom. "Hollie očividne už dlhší čas, najmä túto jar, trpela a bola na dne. Nikto to ale nepostrehol. To nie je kritika, to je fakt," uviedol asistent koronera Fred Curtis.

"Je to tá najsmutnejšia najtraumatizujúcejšia vec, aká sa kedy stala v našej rodine. Hollie bola krásna a živá žena, nedokázala sa však vyrovnať so svojím zdravotným stavom. Zanechala v našich srdciach obrovskú dieru," povedal jej otec Andrew.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu