Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šialené VIDEO havárie: Hra na „kura“ medzi kamiónom a osobným autom skončila 1:0

(Zdroj: YouTube)

TROITSK - Čo sa stane s autom, ktoré kamiónu pri predbiehaní neuhne z cesty včas? Na to sa spýtajte 25-ročného vodiča, ktorý sa pokúsil predbehnúť tri za sebou idúce autá bez ohľadu na blížiaci sa nákladiak...

Pri nepochopiteľnej havárii utrpeli štyri osoby ťažké zranenia. Po tom, ako sa bláznivý vodič pokúsil na svojom Volkswagene predbehnúť tri za sebou idúce vozidlá (jedno z nich bolo nákladné), čelil zrážke s protiidúcim kamiónom, preto v kritickej chvíli stočil volant prudko doľava a potom doprava späť na cestu. V plnej rýchlosti však už nedokázal zabrániť prevráteniu auta do priekopy. Incident sa odohral v sobotu v ruskom meste Troitsk a informoval o ňom britský denník The Mirror.

Nenormálny šofér zrejme skúšal tzv. hru na kura v praxi. Je to hra založená na princípe „kto z koho“, resp. „kto do koho skôr“. Šoféri idú v plnej rýchlosti oproti sebe a ani jeden z nich nie je ochotný uhnúť napriek hroziacej zrážke ani do poslednej chvíle. Ten, ktorý sa totiž pokúsi zrážke vyhnúť, sa potom nazýva „kura“ alebo „zbabelec“. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu