Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajomstvo japonskej kuchyne odhalené: Pri varení používajú kondómy!

Nová japonská kuchárka propaguje kondómové recepty Zobraziť galériu (3)
Nová japonská kuchárka propaguje kondómové recepty (Zdroj: amazon.co.jp)

TOKIO - Jedno z pravidiel bezpečného sexu hovorí o použití kondómov. Japonci však toto pravidlo rozšírili aj do oblasti gastronómie, veď predsa, láska ide cez žalúdok...

Na japonskom knižnom trhu sa objavila kuchárska kniha, ktorá odporúča používať kondómy na prípravu chutného a kvalitného sushi. Jedným z osvetových cieľov jej autorov, Kyosuke Kagami a Opanpon, je zvýšiť povedomie o bezpečnom sexe, a teda zvýšiť samotné používanie kondómov. V Japonsku totiž za posledné roky narástol počet sexuálne prenosných ochorení a HIV pozitívnych ľudí, informoval magazín The Week.

Tajomstvo japonskej kuchyne odhalené:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: amazon.co.jp)

Keďže v Japonsku je sex na verejnosti tabu a bozk je považovaný za sexuálnu predohru, vyvolala revolučná kuchárska kniha senzáciu, uviedol nemecký denník Bild. V ojedinelej kuchárke, ktorej názov by mohol byť preložený ako „Chcem ti pripraviť kondómové jedlo“, nájdete jedenásť „kondómových“ receptov. Len za 250 jenov, čo nie sú ani dve eurá, môže byť kniha aj vo vašej gastronomickej zbierke.

Tajomstvo japonskej kuchyne odhalené:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: amazon.co.jp)

Podľa autorov knihy spočíva výhoda kondómov v ich pružnosti a tepelnej odolnosti, preto sú skvelou pomôckou pri príprave jedál. Môžete ich variť alebo dusiť na panvici. V receptoch nájdete kondómy plnené sushi mäskom, ryžou, zeleninou, kondómy s čokoládovou polevou alebo kondómy á la sladké cookies.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu