Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Lupičov zlý deň: Cyklista s GoPro natočil, ako ho chcel okradnúť!

Zlodej chcel od Alexa fotoaparát Zobraziť galériu (2)
Zlodej chcel od Alexa fotoaparát (Zdroj: YouTube)

BUENOS AIRES - Mladík, ktorý bol na cestách po Argentíne, tvrdí, že sa stal obeťou pokusu o lúpežné prepadnutie. Incident sa mu podarilo natočiť na kameru, takže má k dispozícii aj rukolapné dôkazy.

Alex Hennessy cestuje po svete a popritom natáča dokumentárny seriál Global Degree (Globálny stupeň). Nedávno, keď bol v Buenos Aires na cyklistickom výlete, sa ho vo štvrti La Boca pokúsil prepadnúť jeden muž ozbrojený pištoľou. Zrejme ho lákal drahý fotoaparát, ktorý cestovateľovi trčal z ruksaku. Stál vraj až 4000 dolárov (3100 eur).

Lupičov zlý deň: Cyklista
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Hral som sprostého. Vedel som, že chce môj ruksak, ale dúfal som, že mu to nejak vyhovorím. Potom, keď ma začal naháňať, som si uvedomil, že som mu ho predsa len mal dať. Ale bol okolo toho strašný zmätok," okomentoval incident Alex.

Nakoniec sa mu podarilo ujsť preč a dokonca neprišiel ani o žiadne svoje veci. Pokus o prepadnutie navyše nakrútil na kameru GoPro, ktorú mal pripevnenú na ochrannej prilbe. Video neskôr odovzdal miestnej polícii. Tá Hennessyho o niekoľko dní informovala, že páchateľ bol zatknutý.

Natočil prepad na GoPro kameru

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu