Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ján si chcel vybaviť pôžičku, z banky ho 3 krát poslali domov!

Ján si chcel vybaviť v banke pôžičku, no trikrát neuspel.
Ján si chcel vybaviť v banke pôžičku, no trikrát neuspel.

Pred tým ako sa vyberiete do banky pre úver, dobre zvažujte. „O pôžičke som uvažoval už dlhšie. Amatérsky pretekám na bicykli už nejaký rok, preto som sa rozhodol, že tentokrát si zaobstarám lepší model a patrične doň investujem,“ hovorí Ján, ktorý nakoniec nabehal viac kilometrov do banky ako na bicykli: „Keďže nebývam priamo v meste a málokedy mám čas nazvyš, kvôli úveru som si musel vziať dovolenku.“ Ján nakoniec kvôli banke precestoval takmer 150 km a nevybavil vôbec nič.

„Prvýkrát ma poslali naspäť, vraj potrebuj, aby som doniesol ešte nejaké dodatočné doklady, o ktorých na stránke banky nebola ani zmienka. Druhýkrát mi pracovníčka pokojne oznámila, že budem potrebovať aj ručiteľa. Keď som jej vysvetlil, ako ďaleko bývam a či mi to nemohla oznámiť hneď, len mykla plecom. Nakoniec som sa do banky vrátil tretíkrát, no poradkyňa mi stroho oznámila, že o pár minút zatvárajú. Zrejme mali naozaj naponáhlo, keďže do konca služby im ostávala takmer polhodina,“ opisuje Ján neuveriteľný sled udalostí.

Ján si nakoniec povedal, že tento prístup už ďalej tolerovať nebude.„Namiesto toho, aby mi vyšli v ústrety ako potenciálnemu klientovi, stretol som sa s úplne opačným postojom,“ krúti hlavou. Pôžičku na vysnívaný bicykel si však nakoniec predsa len vybavil, no tento krát vsadil na online banku. Trvalo mu to pár minút , nemusel nikam ísť, dokonca nepotreboval ani ručiteľa. „Bol som prekvapený, keď mi už na druhý deň volal kuriér zo Zuno, či mi môže priniesť zmluvu na podpis. Hádam po prvýkrát prišla banka za klientom a nie klient za bankou.“

 -reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu