Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO, ktoré pobúrilo svet: Pozrite sa, ako vyzerá matka troch detí po pôrode!

Fotka, ktorú jedni obdivujú a druhí zatracujú Zobraziť galériu (3)
Fotka, ktorú jedni obdivujú a druhí zatracujú (Zdroj: Facebook, sallybrouwerfitness.com.au)

BRISBANE - Pribrať počas tehotenstva je úplne normálne. Niektoré ženy majú to šťastie, že väčšinu nabratých kíl schudnú hneď po pôrode, iné však s nimi bojujú aj niekoľko rokov. To určite nie je prípad mladej Austrálčanky, ktorá krátko po tom, ako priviedla na svet svoje posledné dieťa, vyzerá, akokeby tehotná ani nikdy nebola.

Sally Brouwerová je matka troch detí, ani to ale nepokladá za dostatočnú výhovorku na to, aby nezostala vo forme. Už krátko po poslednom pôrode si stanovila prísny režim. Takmer každý deň cvičí, vďaka čomu sa jej podarilo schudnúť 17 kilogramov.

FOTO, ktoré pobúrilo svet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, sallybrouwerfitness.com.au)

A o svojich úspechoch sa táto sympatická brunetka nehanbí hovoriť. Svoje porovnávacie fotky, na ktorých je zachytená počas tehotenstva a po ňom, zverejnila na sociálnej sieti. Okamžite vyvolali obrovský rozruch a aj istú mieru kontroverzie. A niet sa tomu príliš diviť, jej premena je naozaj drastická. Momentálne totiž vyzerá tak, akokeby sa chcela stať majsterkou sveta vo fitness.

FOTO, ktoré pobúrilo svet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, sallybrouwerfitness.com.au)

"Myslím si, že je to smiešne a reakcia ľudí je prehnaná. To nie je môj problém, že ostatní ľudia nemajú radi to, čo vidia v zrkadle. Ja som šťastná, môj manžel je šťastný, svet sa točí bez ohľadu na to, čo si ostatní myslia," poznamenala.

Nie je to ale len o cvičení. Sally má čo robiť, aby postíhala všetky svoje povinnosti. Popri tom, že sa stará o svoje tri ratolesti, pracuje ako policajná dôstojníčka, osobná trénerka a zároveň je členkou správnej rady nadácie Modré nebo, ktorá pomáha autistickým deťom. Napriek tomu si dokáže nájsť čas, aby si šesťkrát do týždňa zacvičila. "Milujem cvičenie. Zmierňuje stres z rušného života, ktorý žijem a cítim sa vďaka nemu oveľa lepšie," povedala denníku Daily Mail.

Brouwerovej každodenný fitness režim zahŕňa dve hodiny behu denne, dve lekcie jogy a pilates a štyri veľmi intenzívne tréningy týždenne. Naozaj je len ťažké uveriť, že aj deň tejto superženy má len 24 hodín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu