Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Suvereno a Kristína spolu!

Zobraziť galériu (2)

Áno, je to naozaj tak a potvrdené: známy slovenský hip-hopový spevák Suvereno a populárna speváčka Kristína sú spolu! Čítaj ďalej pre viac pikošiek...

Kedy a kde? Už tento štvrtok ich budete môcť vidieť spolu na charitatívnom podujatí Deň želaní, ktorý organizuje nezisková organizácia ŽELAJ SI. Obaja, Kristína a Suvereno, sa totiž rozhodli podporiť bez nároku na honorár túto emotívnu benefičnú akciu, na ktorej si ľudia budú môcť pustiť do neba na balónovej holubici svoje želania. Kúpou holubice podporia sny ťažko chorých detí  aj v roku 2015.

„Vždy, keď mi to časovo vyjde, som veľmi rada, že možem podporiť svojím koncertom s kapelou, mojimi piesňami dobré projekty. Verím, že aj týmto spôsobom pomôžem vyčariť úsmev na tvári  chorým deťom, ktoré majú ťažký život. Pozývam všetkých na túto akciu, vypustiť holubice do neba a naplniť detské sny,“ prezradila nám Kristína.

Podobne aj Suvereno sa rozhodol podporiť dobrú vec: „Môj príbeh je životným príbehom človeka, ktorý sa snaží ísť príkladom pre mladých ľudí.  Okrem hudobnej tvorby robím rôznu edukatívnu a osvetovú  činnosť, ale podporujem aj charitatívne a nápomocné projekty.“

Deň želaní sa bude konať už po piatykrát v Eurovea Bratislava, a to vo štvrtok 18. septembra od 17.00 hod. Hromadné púšťanie balónových holubíc (tento zážitok si nenechajte ujsť!) bude o 18.30.

Balónové holubice letia ako naozajstné holubice a tak si ich let môžete dlho vychutnať. Navyše sú vyrobené z ekologického materiálu a rýchlo rozložiteľné, takže neurobia žiadne environmentálne škody. Programom vás bude sprevádzať moderátor Maroš Szalay a niekoľko hudobných umelcov, ktorí prídu projekt podporiť bez nároku na honorár. Zaspievajú vám speváčky Layla, Svetlanna a ako každý rok charitatívne podujatie podporí aj Miro Jaroš. Okrem nich sa môžete tešiť aj na známeho rapera SUVERENA a populárnu speváčku Kristínu.

Podobne ako aj po iné roky, charitatívne podujatie Deň želaní pripravuje občianske združenie Želaj si v spolupráci s hlavným mestom, pod záštitou bratislavského primátora Milana Ftáčnika. Organizátori srdečne pozývajú k prelomeniu rekordu v počte hromadne vypustených holubíc.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu