Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Taxikár (30) o najhoršom zážitku: Pasažier nezaplatil, zato mu nechal v aute nechutný suvenír!

Kishan ukazuje, ako veľký bol Zobraziť galériu (2)
Kishan ukazuje, ako veľký bol "suvenír" (Zdroj: ntnews.co.au)

DARWIN - Taxikár z austrálskeho mesta Darwin zažil počas práce poriadnu nočnú moru, na ktorú len tak skoro nezabudne. V pondelok viezol vo svojom vozidle niekoľkých pasažierov, z ktorých jeden mu na pamiatku zanechal poriadnu nechutnosť. Čítajte, akú.

Smena Kishana Lalku zo Severného teritória mala v pondelok nečakanú dohru. Tridsaťročný mladík denníku Northern Territory News porozprával o tom, ako večer do svojho maxi taxíka naložil piatich mladíkov. Vraj boli všetci opití.

Po pár minútach jazdy taxikár zacítil neuveriteľný smrad. Keď sa obzrel dozadu, zistil, že jeden z mužov sa vykadil na zadné sedadlo. Pasažieri mu povedali, aby pokračoval, Kishan sa ale zľakol, zastal a vyskočil z auta. Keď mladíci vystúpili, vrátil sa. Z toho, čo našiel v aute, ho riadne napínalo.

"Ten, čo sedel vzadu, sa strašne pos*al. Bolo to totálne nechutné, nikdy by som si nebol pomyslel, že je nejaký človek schopný sa tak pos*ať," opísal nepríjemný pracovný zážitok taxikár. Najbližšiemu okoloidúcemu ponúkol tristo dolárov (212 eur) za to, že mu vyčistí auto.

Lalka sa ocitol až na titulnej stránke časopisu, ktorý o ňom napísal
Zobraziť galériu (2)
Lalka sa ocitol až na titulnej stránke časopisu, ktorý o ňom napísal  (Zdroj: ntnews.co.au)

Doteraz sa z neho nevie spamätať. "Ten smrad cítim ešte aj keď spím. Keď som prišiel v pondelok domov, ani som nebol schopný zjesť večeru. Však by som sa povracal," poznamenal Kishan, ktorému pasažieri nielenže nezaplatili, ale aj spôsobili zdravotné ťažkosti. Ešte dlho po tom trpel kvôli zápachu bolesťami hlavy. "Niektorí ľudia hovoria, že robiť taxikára je pos*atá robota. A majú pravdu, je to naozaj doslova pos*atá robota," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu