Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Muž vyrušil desaťročného chlapca pri pozeraní rozprávky: Pomsta bola sladká, takto skončil!

Šťastného robotníka zachránili Zobraziť galériu (2)
Šťastného robotníka zachránili (Zdroj: metro.co.uk)

PEKING – Mal to byť pre neho rutinný deň v práci. Robotník menom Liu Mai však jedného dňa zažil poriadny šok. A to všetko, len preto, že rušil malého chlapca pri pozeraní rozprávok.

Všetko sa to začalo tým, že Liu inštaloval na panelákovom dome poplašné zariadenie. K svoje práci však potreboval navŕtať diery do panelu. A to sa mu stalo osudným. Jeho vŕtačka totiž rušila desaťročné chlapca, ktorý pozeral v jednom z bytov na ôsmom poschodí rozprávky.

Tang Chu sa nahneval, že dobre nepočuje svoje obľúbené postavičky a preto sa rozhodol konať. Na desaťročného chlapca však veľmi riskantne. Zobral nôž, otvoril okno a prerezal lano, ktoré robotníka istilo. V tej chvíli sa nachádzal 25 metrov na zemou.

Muž vyrušil desaťročného chlapca
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: metro.co.uk)

„Zrazu sa to zakymácalo. Videl som, ako chlapec prerezal lano. Začal som na neho kričať, no chlapec ma nepočul. Zostal som ako obarený," priznal muž s tým, že mu nezostalo nič iné, len sa pevne oboma rukami chytiť a kričať o pomoc. To sa nakoniec podarilo aj keď musel muž vydržať v tejto polohe až do príchodu záchranárov, čo bolo 40 minút. Nakoniec vysvitlo, že lano prerezal chlapec. "Je mu to veľmi ľúto. Prisahal, že už nikdy nič také neurobí," dušoval sa jeho otec.  Spoločne s Tangom zašli do obchodu a Liovi kúpili nové lano, ktoré muža, ktorý prežil svoju smrť zrejme moc nepotešilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu