Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

České matrikárky takmer dostali infarkt: Otec zapísal meno synčeka, toto na nich vybalil!

Ferrari Lakatoš
Ferrari Lakatoš (Zdroj: Foto: Pardubický deník)

PARDUBICE – Množstvo programov, ktoré ponúkajú televízie a zaujímavé seriály, ktorými sú preplnené, rozšírili po rozdelení Československa aj povedomie ľudí o rôznych, najmä exotických menách. Typickými sa stali mená ako Sandokan, Jessica, no našiel sa aj Winnetou. V Čechách zaznamenali prvenstvo a na matrike zapísali dieťatko s menom luxusného automobilu.

Matrikárky sa pri zapisovaní novonarodených detičiek často nestíhajú čudovať. V Česku sa koncom augusta narodilo dieťatko, ktoré sa môže celý život pýšiť naozaj netradičným menom. Jeho rodičia sa očividne láskou k štvorkolesovým tátošom netaja. Svojmu synčekovi dali meno Ferrari.

Ferrari Lakatoš se narodil 25. augusta dve minúty po pol druhej poobede. Zo zdravého chlapčeka sa teší mamička Nikoleta a otecko Mário. Ich synček meral 50 centimetrov a vážil 3400 gramov.

Chlapček pribudol do trojčlennej rodiny, okrem milujúcich rodičov ho doma čaká už päťročný braček Armando. Šťastná rodinka pochádza z Pardubíc. O novonarodených dieťatkách vo svojom okolí informuje pravidelne Pardubický deník.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu