Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladá žena zažila noc ako z hororu: Telefón jej počas spánku vypálil dieru v prsníku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

PURFLEET - Nabíjať mobil počas spánku blízko pri tele? Nič nezvyčajné, kým sa vám to nevypomstí!

Nič netušiaca Dionne Baxter z Essexu (24) zaspala a jej iPhone sa pri nej, ako aj inokedy, nabíjal na posteli. Na druhý deň sa však zobudila v bolestivej agónii s 5-palcovou popáleninou na hrudi. Bývalá pracovníčka skladu z Purfleetu bola okamžite prevezená do nemocnice, napriek tomu jej však hrozia doživotné následky. „Spím nahá a celá táto obrovská červená škvrna bola vypálená okolo mojej bradavky,“ ukázala mladá žena svoju popáleninu v rozhovore pre denník Sun. „Keď som sa dotkla telefónu, bol taký horúci, že som ho nemohla zdvihnúť,“ spomína.

Skúsenosť súvisiaca s prehriatím mobilného telefónu tejto ženy však nie je ani zďaleka jediná. Len dva týždne dozadu sa zobudil 18-ročný Jake Parker s bolestivou popáleninou na remene po tom, ako zaspal s mobilným telefónom pri tele. A vo februári utrpela mladá tínedžerka popáleniny druhého stupňa, keď sa jej v škole vo vrecku vznietil mobil. 14-ročná dievčina práve prišla na hodinu francúzštiny na strednej škole v Kennebunku, keď sa jej prístroj spontánne vznietil a a spôsobil jej popáleniny na stehne a chrbte.

Pani Baxterová, ktorej zranenie sa kvôli infekcii nepekne zapálilo, sa teraz obáva, či bude schopná dojčiť svoje druhé dieťa. „Je to hrozné,“ prízvukuje, „predstavte si, že by moja dcéra bola na tej strane postele a spálilo by jej tvár.“

O popáleninách, ktoré Donnie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu