Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Akcia už len do konca týždňa: Využite zľavu až 40%!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (11)
Ilustračné foto

40 za 40! V tomto duchu sa nesie výpredajová akcia, ktorú si v závere letných prázdnin pripravil zákazníkmi overený e-shop iPark.sk. Vyberte si niektorý zo 40-tich ponúkaných titulov a ušetrite desiatky eur vďaka 40% zľave. Pozor, kampaň trvá už len do konca týždňa. A to do 31. augusta 2014. Nepremrhajte šancu!

Kompletný prehľad 40-tich kníh, na ktoré sa vzťahuje 40% zľava, nájdete TU>> 

POZOR, ostatné tituly sú s paušálnou zľavou 20 percent!

Ukážky kníh, na ktoré sa vzťahuje zľava:

V pazúroch moci - Barbara Cisková

Hrdina románu V pazúroch moci Dávid nachádza svoju životnú lásku Petru i nové zamestnanie, atraktívnu prácu v administratíve politickej strany. Blížia sa parlamentné voľby, rozbieha sa predvolebná kampaň a strany bojujú o hlas voliča. Dávid v prostredí politickej strany spoznáva politikov, ktorí navonok pôsobia bezprostredne a priateľsky. Preto nemá dôvod pochybovať o ich ľudských kvalitách, hoci vie, že politikom neraz ide len o moc a na ceste k nej nie vždy používajú korektné prostriedky. Nešťastná náhoda a nepríjemná osobná skúsenosť mu však odkryjú oči a musí vyriešiť dilemu: poslúchnuť hlas svedomia, alebo dať prednosť sľubne sa vyvíjajúcej kariére politika?

Pieseň mien - Norman Lebrecht

Strhujúci príbeh dvoch chlapcov z poľskej židovskej rodiny, ktorí počas vojny vyrastajú spolu v Londýne. "Nikdy never hudobníkovi, keď rozpráva o láske", vystríha Martina Simmondsa otec. Jeho rada prichádza neskoro. Martin - zakomplexovaný, samotársky chlapec, už stihol podľahnúť šarmu Dovidla Rapoporta, nadaného poľského huslistu, ktorého rodičia tesne pred vypuknutím vojny zveria do opatery rodine Simmondsovcov. Chlapci vyrastajú ako bratia, no v deň svojho dlho pripravovaného debutu Dovidl bez stopy zmizne. Po dlhých štyridsiatich rokoch Martin nečakane narazí na stopu po svojom nezvestnom priateľovi. Román je strhujúcim rozprávaním o chlapčenskom dospievaní, o hudbe, láske a závisti, o moci, ktorú má hudobný génius nad svojimi obdivovateľmi. Autor vykresľuje atmosféru vojnového Londýna, letecké útoky a najmä nezávideniahodnú existenciu židovských utečencov.

Bejby sníva o mori - Tina Van der Holland

Ninon Esterffy sa narodí v čase, ktorý nemá rád rodové výsady. Aj chirurg Roland Riemann sa stane obeťou politického systému - hneď potom, ako nasadí svoje najlepšie vedomosti a prostriedky, aby malej Ninon pomohol. Smola. Použité nástroje a liečivá totiž tajne prepašoval zo Západu. Cesty osudu sú však nevyspytateľné, a tak sa jedného dňa stretnú znovu - lekár a jeho pacientka, z ktorej vyrastie krásna žena. Novela o morálnej dileme, keď si hlavné postavy môžu vybrať len medzi dvoma zlými možnosťami, o úsilí obhájiť svoju česť a o cene, ktorú treba za to zaplatiť. Nie, nie je privysoká, ak sa počas zvratov osudu podarí uchrániť krehké ľudské šťastie...

Štatistická pravdepodobnosť lásky na prvý pohľad - Jennifer E. Smithová

Hadley má sedemnásť rokov. Chýbali jej len štyri minúty, aby stihla lietadlo do Londýna. Mala ísť na sobáš svojho otca so ženou, ktorú ešte nespoznala, no už ju nenávidí. Keď na letisku v New Yorku čaká na najbližšie lietadlo, stretne Oliviera, ktorý študuje v Spojených štátoch. Zapáči sa jej, až veľmi, no keď prídu v Londýne na colnicu, každý sa poberie svojou cestou. Cesty osudu sú však nevyspytateľné. Román zachytáva iba dvadsaťštyrihodinový úsek zo života tínedžerky Hadley, na konci ktorého sa znovu potvrdí stará dobrá pravda, že láska býva často hneď za rohom a prichádza vo chvíli, keď ju človek najmenej očakáva...

Príď, láska, ku mne - Lisa Kleypasová

Príťažlivý a urastený južan Heath Rayne vytiahol krásnu Lucindu zo zamrznutej rieky, a zachránil ju tak pred istou smrťou. Ale zakrátko ju uvrhol do takého víru vášne, aký toto mladé dievča nikdy nezažilo. Heath bol úplne iný ako muži, ktorých Lucy dovtedy poznala - prišiel do massachusettského Concordu z Juhu, vytrhol Lucy z náručia solídneho muža, ktorého poznala od detstva a bola s ním zasnúbená, a ukázal jej, aká hlboká môže byť láska. Krásny, psychologicky jemne prepracovaný príbeh z vojny Sever proti Juhu.

Žena povrazolezca - Philipp Vandenberg

Rok 1525. Pár dní pred zložením sľubu utečie z kláštora Velebné brány novicka Magdaléna. V núdzi sa pripojí k bande kaukliarov, ktorú vedie Veľký Rudolfo, najslávnejší povrazolezec na svete. Tento zbožňovaný sukničkár ju od začiatku očarí. Po čase sa novicka doňho zaľúbi. Ale nevyspytateľný Rudolfo je aj členom tajomného spolku Deväť neviditeľných, ktorý stráži Knihy múdrosti vysvetľujúce najväčšie záhady ľudstva. Keď Rudolfo spadne z lana a zabije sa pri výstupe na Mohučský dóm, Magdaléna ako jediná tuší za jeho smrťou sprisahanie a vydá sa na nebezpečnú cestu - začne hľadať stopy...

Tatkinov nočník - E. M. Tatkin

Kto je E. M. Tatkin? Po Voltairovi, Travenovi, Matkinovi, Marylin Monroe, ďalší z plejády velikánov pôsobiaci pod záhadným pseudonymom? Tentokrát kreatívny čitateľ, ak sa mu podarí prelúskať na záver tohto futurologického bestselleru, dostáva zvláštnu možnosť objaviť identitu autora. Aj toto je jedna zo zvláštností knihy, ktorá je zmesou esejí, poviedok, komiksu, výstrižkov, fotografii, spomienok; teda kombinácie, ktorá v dejinách našej literatúry nemá obdobu. Milí moji predchodcovia, ktorí ste sa skryli za pseudonymom, pridám sa k vám. Viem, čo sa patrí, tak pekne vám ponalievam do kalíštekov, aby ste mi nenadávali, že som skupáň... a votrel som sa k vám, len tak, bez prískočného. Len keby som vedel, kde vás mám hľadať...

Artemis Fowl - Opalin podvod - Eoin Colfer

Kriminálny génius Artemis Fowl sa vracia... a s ním aj jeho skvelá a nebezpečná protivníčka Opal Koboiová. Artemis sa spočiatku vôbec nepamätá na svet škriatkov a vracia sa na svoje nezákonné chodníčky. V Mníchove sa chystá ukradnúť slávnu impresionistickú maľbu z Medzinárodnej banky. Nevie, že jeho stará nepriateľka Opal utiekla z väzenia - a na svojom mieste zanechala klon. Teraz pripravuje pomstu všetkým, ktorí jej ublížili, vrátane Artemisa.

Artemis Fowl - Atlantídsky syndróm - Eoin Colfer

Artemis vložil celý majetok do projektu na záchranu planéty a jej obyvateľov, ľudí aj škriatkov. Môže to byť pravda? Skutočne sa najväčší mladý kriminálny génius dal na dobré chodníčky? Kapitánka Hela tomu neuverila a zistila, že jej kamarát trpí atlantídskym syndrómom, škriatkovskou duševnou chorobou, ktorú si pravdepodobne zapríčinil neodborným zaobchádzaním s ukradnutou mágiou. Artemisova choroba prepukla v najnevhodnejšom okamihu. Nebezpečný protivník z Helinej minulosti chce zničiť škriatkovskú Atlantídu. Podarí sa Artemisovi vyslobodiť z väzenia vlastnej mysle aj zo zovretia obrovského kalamára, aby včas zachránil podmorskú metropolu a jej obyvateľov?

Vták - kolektív

Vtáky vzišli z obdobia dinosaurov a stali sa jednou z najrozmanitejších a najfarebnejších skupín živočíchov. Vzhľadom, správaním a schopnosťou lietať očarili milióny ľudí. Táto bezkonkurenčná rozsiahla publikácia sa detailne zameriava na viac ako 1000 druhov vtákov z celého sveta a je definitívnou príručkou pre každého záujemcu o tieto pozoruhodné tvory.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu