Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Magnet je môj nepriateľ!

„Niekedy mi tie piercingy zavadzajú, ale nevzdám sa ich,“ prezradil Jaro Švrlinga.
„Niekedy mi tie piercingy zavadzajú, ale nevzdám sa ich,“ prezradil Jaro Švrlinga.

STARÉ MESTO - Až pätnásť piercingov na tvári! Desať z nich si dal spraviť naraz. Takto ozdobený chodí po Bratislave a vyhýba sa magnetom. Ľudia sa za ním otáčajú, niektorí sa usmievajú, iní sa pohoršujú. Jaro Švrlinga (23) sa však cíti dobre.

Tvár znesie skoro všetko. „Predtým som mal piercingov len päť. V novej práci, v piercingovom štúdiu, ma presvedčili na ďalších desať. Kolegovia sa na mne ,vyhrali‘, akurát mi neodporučili chodiť vedľa magnetov, o ktoré by som sa mohol prilepiť. Kopec ľudí sa ma pýta, na čo mi to je, ale mne sa to páči. Je to môj štýl,“ povedal Jaro Švrlinga. Pri prepichovaní pokožky je najdôležitejšia hygiena. Piercing by sa mal robiť profesionálne a nie doma s ihlou na šitie. Skrášlenie jedným piercingom trvá maximálne desať minút. „Prepichnutie ma vôbec nebolelo, je to ako štipnutie včely. Rany ani nekrvácali. Akurát pri takom množstve piercingov treba dať potom pozor, aby sa nezachytili pri obliekaní. To by asi bolelo. Mne sa to, našťastie, ešte nestalo,“ dodal Jaro.

Ako sa starať o piercing

Keď je piercing nový, nemal by sa vôbec chytať. Treba ho pravidelne dezinfikovať. Nesmie sa natierať krémom ani mastičkou. A pri zápale je potrebné kontaktovať človeka, ktorý piercing robil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu