Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Policajti išli na bežný výjazd: U muža našli (52) bizarnú zbierku z práce, robil v márnici!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: halloweenforum.com)

SLOVANSKI BROD – Nepredstaviteľný šok zažili chorvátski policajti, keď vošli do bytu 52-ročného muža. Vo fľašiach našli časti ľudských tiel zaliatych vo formaldehyde. V prevažnom počte sklenených nádob boli odrezané mužské pohlavné orgány.

Morbídny a bezcitný prípad riešia policajti v Chorvátsku. Pravdepodobne na základe anonymného tipu našli v jednom z bytov desivú zbierku, muža na mieste zadržali. Ako polícia uviedla, časti odrezaných tiel patrili mŕtvolám z márnice.  

Polícia sa prípadom zaoberá, do teraz nie je známe, koľko nebožtíkov muž znesvätil. Rovnako nie je známe, od kedy a ako dlho svoju „unikátnu“ zbierku hromadil.

Miestne úrady už dokonca nariadili exhumáciu niekoľkých tiel. Po dokázaní viny, hrozia páchateľovi za výtržníctvo spáchané na nebohom až dva roky väzenia.

Ako informuje jutarnji.hr, podľa neoficiálnych zdrojov bol podozrivý muž v posledných mesiacoch zamestnaný v ústave patológie. Pred tým pracoval v záchrannej službe, odkiaľ ho pred niekoľkými rokmi vyhodili. Údajne mal problémy s alkoholom. 
 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu