Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Si študent a máš hlboko do vrecka? Bývaj v Student Residence rok zadarmo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

Študentský život nie je lacný. Učebnice, knihy, ubytovanie, strava, doprava, ale aj oblečenie, pivo či káva s kamarátmi niečo stoja a najmä v hlavnom meste výdavky zhltnú viac, než v ostatných regiónoch.

Student Residence, nový súkromný internát v širšom centre Bratislavy Ti preto ponúka jedinečnú príležitosť získať ubytovanie na akademický rok 2014/2015 úplne zadarmo. Ak pochádzaš zo sociálne slabšej rodiny, napíš nám na adresu story@studentresidence.sk krátky opis Tvojej životnej situácie so zdôvodnením, prečo by si práve Ty mal u nás bývať. Môžeš tak urobiť aj za svojho známeho alebo kamaráta, ktorému chceš pomôcť. Z prijatých e-mailov vyberieme štyri, ktoré zaujmú najviac. Ich autori alebo známi, za ktorých písali, si budú užívať výhody Student Residence po celý rok zadarmo.

Student Residence prináša úplne nový závan do segmentu internátneho bývania v hlavnom meste. Zabudni na nevzhľadné budovy a nevyhovujúce vybavenie - Student Residence Ti ponúka moderne a sviežo zariadené izby, ktoré Ti poskytnú všetok komfort nielen počas náročných príprav na skúšky. Vychutnaj si bývanie na skok do centra mesta s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a s bohatými možnosťami kultúrneho a športového vyžitia. Viac na www.studentresidence.sk

Miesta v Student Residence si môžete rezervovať aj v sieti predpredaj.sk>>

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu