Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

NAJ umelé prsia v Británii: Mala veľké, chcela ešte väčšie!

Prsia napumpované litrami silikónu Zobraziť galériu (3)
Prsia napumpované litrami silikónu (Zdroj: profimedia.sk)

BRECON - Tridsaťštyriročná továrenská robotníčka, ktorá sa stala sexi modelkou, tvrdí, že má v Británii najväčšie silikónové implantáty. Podľa matky dvoch detí sa našiel iba jeden lekár, čo ju bol ochotný operovať. Prečo asi?!

Debbie Delamarová z Walesu je hrdou majiteľkou najväčších umelých britských pŕs, do ktorých si nechala napumpovať dovedna päť litrov silikónu. Drobná žienka, ktorá meria len 152 centimetrov, ich pritom mala veľké už predtým. Veľkosť 30DD sa jej však nepozdávala, a tak sa pred šiestimi rokmi rozhodla pre plastiku.

Neskončila však pri jednej. Vlani podstúpila tretí zákrok, ktorým jej hrudník dosiahol gigantické rozmery - momentálne nosí podprsenku číslo 30KK. Viacerí plastickí chirurgovia ju pritom odmietli, pretože sa im zdalo, že Delamarová sa rúti do záhuby. Nakoniec sa našiel jeden z Londýna, ktorý zákrok za 8000 libier (10 000 eur) vykonal. Krátko po ňom nebola schopná zatlieskať rukami, pretože si ich jednoducho cez megaprsia nedokázala spojiť, píše portál westerndailypress.co.uk.

NAJ umelé prsia v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Ľudia na mňa zízajú, keď idem po ulici, ale mne to robí dobre. Milujem falošný vzhľad a chcem mať také veľké prsia, ako to len pôjde," povedala manželka vojenského seržanta a matka dvoch detí.

NAJ umelé prsia v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na svojom účte na Twitteri si Debbie získala tisíce priaznivcov, ktorí sú ochotní za jej hanbatú fotku zaplatiť 35 libier (44 eur). A čo si o tom všetkom myslia jej dcéry? "Staršia Sian (15) to považuje za skvelé a chce, aby som bola slávna. Mladšia Katie (12) je plachá a myslím, že sa za mňa trochu hanbí," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu