Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

„Kravaťáci“ začínajú víkend v klube Master 77

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: PR)

Máte za sebou náročný pracovný týždeň? Škrtí vás kravata a v saku sa cítite stiesnene? Tešíte sa už na piatkový „reset“? Netreba čakať až do večera!

Víkendy počas leta začínajú už v piatok na poludnie! V novo-otvorenom beach klube Master 77 na Magio pláži očakávame všetkých „kravaťákov“. Každý, kto v piatok, 27.6 v čase medzi 16:00 až 17:00, zavíta do Club Master 77 na Magio pláži v obleku a s kravatou, je pripravená šeciálna odmena. V originálnych koktailoch vás čaká dvojnásobná porcia vodky Goral Master. Pre rýchlejší štart víkendu.

Samozrejme, špecialitky máme pripravené aj pre všetky ladies, od 18+, a to v čase medzi 14:00 – 16:00. Dva drinky za cenu jedného. Príďte s kamarádkou zrelaxovať po pracovnom týždni na Magio Pláž.

Plážový pop-up Club Master 77 ako absolútnu novinku, otvárame už tento piatok, 27. 6.  presne na poludnie na Magio pláži. Perfektný DJ, originálne koktaily, vibrujúca atmosféra... To je obraz, ktorý poznáte z nočných klubov. Teraz si ho môžete naplno užiť aj za bieleho dňa. Na slnku, v plavkách, v bazéne a s drinkom v ruke!

Koncept denného beach klubu, ktorý vo svete preslávila kultová Nikki beach, prináša už aj Magio pláž. Je určený ľuďom 18+, a otvorený vždy v piatok od 12.00 do večera.

Koktail leta 2014: Goral Master Red Cube

Drinky sa budú miešať z najoceňovanejšej európskej vodky roku 2012 – Goral Vodky MASTER. Na pláži sa predstavia aj noví „členovia rodiny Goral“ – príchute Cranberry, Lime a Grapefruit! Pre návštevníkov klubu bolo vyvinutých sedem nových originálnych koktailov. Na ich vrchole stojí „signature“ drink Goral MASTER RED CUBE. Ako samotný názov napovedá, jeho špecialitou sú originálne červené ľadové kocky, vďaka kterým nielen chutí, ale aj vyzerá. Barman Maroš Petrikovič ho namiešal s ambíciou vytvoriť koktail leta 2014. Rozhodne stojí za ochutnanie..

Dress code: Stylish beach casual, ale aj „The Suits“

Máte ešte pochybnosti, či piatky v Clube Master 77 budú hitom leta? Netreba pochybovať, stačí prísť a presvedčiť sa. Každý si nájde to svoje. Club Master 77 otvára svoje brány už tento piatok 27. 6. presne o 12.00.

Viac info na:

www.facebook.com/clubmaster77

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu