Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Drsný český útok na Slovákov: Potupili sme ich legendu, takto vyzerá pomsta!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

PRAHA – Opovážte sa používať slovenčinu! Takýto drsný odkaz sme dostali od našich bratov Čechov. Reagujú tak na pokutu pre Slovenskú televíziu, ktorá nenadabovala kultovú českú rozprávku Hurvínek. Česi si ho poslovenčiť jednoducho nedajú a preto v priamom prenose zaútočili na slovenského moderátora!

"Vy ste tady mluvil slovensky?" Týmito slovami prepadnú slovenského moderátora vo fiktívnej šou, aby ho usvedčili z porušenia zákona. Moderátora následne odvedú zo živého vstupu a program končí. Aj keď by človek čakal, že polícia zasiahne proti nudistovi, opak bol pravdou.

VIDEO Drsný český útok
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Asi takto si predstavujú českí komedianti reakciu na nariadenie slovenskej Rady pre vysielanie a retransmisiu, ktorá udelila pokutu RTVS za to, že deťom nenadabovala českú rozprávku Hurvínek. Porušila teda povinnosť deťom do 12 rokov vysielať v štátnom jazyku.

Česi sa však s dabingom v Hurvínkovi nechcú zmieriť. Vytvorili vtipné video, kde nám zaslali tvrdý odkaz. Toto sa stane, keď budú počuť v českom programe slovenský jazyk.

Česi nám vrátili úder

Myslíte si, že Hurvínek by mal byť nadabovaný do slovenčiny?

Hurvínek je populárna česká bábková postava, ktorá účinkuje v rozprávkach pre deti už viac ako 40 rokov. Humorista Jakub Kohák a jeho skupina Pečený sněhulák nám vrátili úder.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu