Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Malá Viktória trpí každý deň: Kvôli škaredým jazvám ju vyhodili zo známeho fastfoodu

Takto reagovali rodičia na počínanie KFC Zobraziť galériu (2)
Takto reagovali rodičia na počínanie KFC (Zdroj: Facebook)

JACKSON - Rodičia trojročnej Victorie Wilcherovej majú ťažký život. Ich dcérku napadli tri zúrivé pitbully, ktoré jej vyhrýzli oko. Pomaly sa začínajú spamätávať z nešťastia, keď ich arogantný zamestnanec rýchleho občerstvenia opäť psychicky raní. Malá Victoria si situáciu neuvedomuje, no rodičia sa rozhodli ukázať ľuďom, že vedia bojovať za správnu vec.

Keď sa Victoria ako-tak zotavila, zobrala ju babička do KFC v Jackson Mississippi. Nečakala však, že ich odtiaľ jeden zamestnanec vyštve pre absolútne bizarný dôvod. Vraj nikomu nechutí jedlo, keď sa musí pozerať na škaredé zranenie.

Veľké jazvy malej hrdinky sa následne pre veľa ľudí stali na internete symbolom boja proti predsudkom. „Jednoducho nám povedali, že musíme odísť, lebo vnučkina tvár desí zákazníkov,“ vyjadrila sa Victorina stará mama.

Rodičia sa vzápätí rozhodli, že na sociálnu sieť zavesia jej fotografiu s provokatívnym textom „Desí vás tvár našej dcéry?“ a vyhlásili, že už sa nikdy nebudú stravovať v žiadnej pobočke KFC. Spoločnosť sa okamžite ospravedlnila a zamestnanca prepustila, no nepríjemný pocit rodine malej Victorie ostane.

Takto reagovali rodičia na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu