Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Toto nie je novinárska kačica: Náhradné vozidlá v IMPA Bratislava prekročili počet 100 kusov

Zobraziť galériu (2)

Venujte pozornosť tomuto hláseniu: na známosť dáva sa, že IMPA Bratislava rozrastá sa! Náhradných vozidiel už viac ako 100 má a ofenzíva neustáva. A to nie je novinárska kačica ani žart, ale zákazníkom známy stav. Vozidlá pre všetkých sú určené a pre verných zákazníkov IMPA ich dá bezplatne...

- Komplexné a spoľahlivé služby pod jednou strechou
- Plnohodnotne zabezpečená náhradná mobilita zákazníkov  
- Vitajte v IMPA svete unikátnych nových technológií

Spoločnosť IMPA Bratislava je jedným z najväčších predajcov automobilov značky Škoda na Slovensku. Ponuka nových služieb svojim klientom, to je to, čo firmu odlišuje od ostatných predajcov, alebo ako hovorí Jozef Suroviak, riaditeľ IMPA Bratislava: „Predať auto dnes dokáže každý, dokonca aj vymeniť olej dokáže každý. Ponúknuť však servisnú nadstavbu a pomôcť zákazníkovi či už v Bratislave alebo napríklad o pol noci pod Strečnom zabezpečiť rodine s pokazeným autom náhradnú mobilitu, to už každý nedokáže.“

Okrem predaja nových vozidiel značky ŠKODA, predaja a výkupu jazdených vozidiel všetkých značiek, je spoločnosť IMPA Bratislava autorizovaným servisným partnerom koncernu Volkswagen. Spoľahlivo sa stará o zákazníkov, majiteľov vozidiel ŠKODA, Volkswagen a Audi.

Dnes sa zákazníci vo veľkej miere rozhodujú podľa toho, aby mali čo najviac služieb pokrytých „pod jednou strechou“. V autorizovanom servise IMPA Bratislava sa na všetko pozerajú z pohľadu zákazníka. Tomu prispôsobujú svoje služby a prístup, aby klienta čo najmenej zaťažili a čo najviac mu vyšli v ústrety. A stále platí, že tie najúžasnejšie veci bývajú spravidla až zarážajúco jednoduché...

Ak ste krajčír, za všetkým vidíte ihlu a niť. Ak ste kladivo, všetko vyzerá ako klinec. Ale ak si chcete vybudovať dôveru zákazníka, za všetkým treba vidieť vzťah. A u nás je to presne o vzťahu so zákazníkom, o príbehu, ktorý píšeme spoločne s ním, o budovaní partnerstva,“ hovorí Jozef Suroviak.

Vsádzame na služby a ich kvalitu. Široký vozidlový park náhradných vozidiel považujeme za našu veľkú devízu. Je zárukou našej flexibility, promptnosti a vybavenia požiadaviek "bez zaťažovania" klienta... Preto v IMPA Bratislava máme už viac ako 100 náhradných vozidiel a ich počet stále rastie! A to naozaj nie je žart ani žiadna novinárska kačica!“, hovorí a dodáva: „A ďalšou našou prednosťou je dostupnosť nášho servisu čo sa týka otváracích hodín. V týždni sme zákazníkom k dispozícii od 6h rána do 22h večera“.

Náhradné vozidlá sú určené pre všetkých zákazníkov servisu IMPA Bratislava, a tí verní majú výhodu v ich zapožičaní bezplatne. V prípade poruchy, alebo poistnej udalosti vozidle zákazníka, a ak si to situácia vyžaduje, je v servise IMPA Bratislava samozrejmosťou zapožičanie náhradného vozidla (za zákaznícke vozidlo, ktoré je v servise IMPA  v oprave), na nevyhnutne potrebný čas, prípadne na žiadosť klienta zapožičanie vozidla na určitú dobu za poplatok. O dostupnosti a zapožičaní náhradného vozidla je zákazník informovaný hneď pri objednaní do servisu.

Samozrejme zákazník si v servise IMPA Bratislava môže vybrať aj z ďalších foriem náhradnej mobility: odvoz a dovoz vozidla – odvoz a dovoz zákazníka – prípadne kombinácie.

Vitajte v IMPA svete unikátnych nových technológií!

» Aktívny príjem vozidla do servisu

Buďte pri odovzdaní vozidla do servisu a kontrole karosérie, prevádzkových kvapalín, pneumatík, podvozku, interiéru, výbave vozidla spolu s našim servisným poradcom. Vidíte aktuálny stav vášho vozidla a o realizácii opravy sa môžete rozhodnúť hneď na mieste alebo kedykoľvek neskôr.

» Sústruh brzdových kotúčov – novinka, ktorú nemá hocikto

Predĺži životnosť kotúčov a ušetrí vám náklady. Keď sú kotúče nové, sú náchylné vzhľadom ku krehkosti materiálu. Pri prudkom zabrzdení sa môže kotúč zvlniť a my vám ho zachránime tým, že zvlnenú plochu vyrovnáme a kotúč sa meniť nemusí. (IMPA Vedomostné okienko: „Ovalita“ ~ „nekruhovosť“ - u brzdového kotúča znamená vychýlenie z roviny, zvlnenie alebo rôzne hrúbky kotúča po obvode, t.j. ako veľmi brzdy pri brzdení trhajú)

» IMPA Expres - rozumné a skutočne výhodné

Test bŕzd a tlmičov, ovalita bŕzd, rýchle premeranie geometrie, WiFi merač hĺbky dezénu pneumatík. To všetko v čase do 10 minút! Vďaka unikátnej technológii sa všetky údaje a hodnoty automaticky uložia do protokolu, ktorý je súčasťou servisnej zákazky. Pri meraniach okamžite vidíte nedostatky, tolerancie hodnôt aké na vozidle sú a aké by mali byť podľa odporúčaní výrobcu. A dostanete to všetko pekne „čierne na bielom“. Aj s geometriou Quick Check, pri ktorej bezkontaktné papuče nepoškodia disky vozidla, pretože nedochádza ku kontaktu kov – kov.

» IMPA Clever Repair – rozumne opravené, rozumne ušetrené

Malé preliačiny, škrabance či škody spôsobené odlietajúcimi kamienkami. Malé chybičky krásy – stanú sa rýchlo a my ich vieme dať rýchlo do poriadku za skutočne výhodné ceny. IMPA Clever Repair je tu pre všetky malé poškodenia na aute a v aute: opravy laku, vytlačenie preliačin, opravy čelného skla, vonkajších a vnútorných plastov, poškodenia laku kamienkami.

„Rob to, čo robíš, tak dobre, že to ľudia budú chcieť zažiť znova a priviesť svojich priateľov.“

/Walt Disney/

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu