Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muži, zbystrite pozornosť: Rady, ako sa zachovať na prvom rande!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: styledoor.com)

PARÍŽ - Čo ženy očakávajú od prvej schôdzky? Kam ich zaviesť? Ako sa im zapáčiť? Staviť na originalitu, alebo na prirodzený štýl? Kto má platiť účet v reštaurácii? O tom, čo ženy naozaj od prvého rande očakávajú, píše francúzsky server Gentside.

Pred prvým rande vzniká vždy tak trochu panika. Pýtate sa sami seba , čo by jej najlepšie vyhovovalo, čo by sa jej naozaj páčilo. Bohužiaľ ju však zatiaľ dosť nepoznáte na to, aby ste to vedeli. Tu je niekoľko rád zostavených na základe štúdie, ktorú realizoval internetový portál Voyons - nous.

Čo muži zvyčajne navrhujú? Najčastejšie to je návšteva kaviarne alebo klubu, tvrdí 34% mužov. Nasleduje prechádzka alebo šport (15%) a večera v reštaurácii (14%). Zdá sa ale, že takéto názory ženy úplne nezdieľajú. Čo by teda robili najradšej? Dávajú prednosť kultúre a návšteve divadla, až na treťom mieste je návšteva reštaurácie.

Ak sa chcete žene zapáčiť, vyberte výstavu alebo využite možnosť múzejnej noci. Ak vás to príliš neoslovuje, urobte kompromis a zoberte ju do reštaurácie. Predtým si však zistite, akej kuchyni žena dáva prednosť. Tu zároveň vystupuje do popredia delikátna otázka platenia. Je to kľúčový okamih večera. Čašník prináša účet a vy rýchlo premýšľate, či ho máte sami zaplatiť. V takomto prípade sa žena, ktorá bude takýto prístup považovať za zastaraný, ba až spiatočnícky, môže uraziť. Máte jej ponúknuť, že sa o platenie podelíte? Potom by ste mohli vyzerať ako nerozhodní. Vedzte, že z 50,83% dávajú ženy prednosť tomu, že ich muž pozve. O platenie sa chce podeliť 43,41% žien a len 5,76% by rado účet zaplatilo samo.

Ďalším kľúčovým problémom prvej schôdzky je komunikácia. Na prvom rande sa vzájomne spoznávate. Vynaložte teda na komunikáciu úsilie, aj keď vám to možno robí problémy  48% opýtaných žien totiž označuje vzájomné načúvanie a diskusiu za najdôležitejšie prvky spolužitia. Pokúste sa jej porozumieť a rozprávajte o sebe - bez toho, aby ste zveličovali svoje zásluhy.

Ako sa žene zapáčiť? Máte stráviť tri hodiny v kúpeľni, aby ste urobil dobrý dojem? Alebo staviť na prirodzený vzhľad? Mužom s prirodzeným vzhľadom dáva prednosť 32,16% opýtaných žien, 18% myslí, že vzhľad nie je to hlavné. So svojím zlepšovaním to teda nepreháňajte. Podľa 48,5% žien nehrá farba vlasov žiadnu úlohu a podľa 80% nemá význam ani farba očí. Ani oblečenie zrejme nie je až tak podstatné, pretože 23% žien veľmi nezaujíma.

A charakter? Zdá sa, že ženy obzvlášť priťahujú tri typy: pre "umelecký" sa vyslovilo 15%, pre typ "poradcu" 13% a pre " chranca" 10%. To všetko je však trochu abstraktné, nemáte mať pocit, že musíte zahrať nejakú rolu, aby ste ženu získal. Najlepšie je nájsť spoločné body, zdieľať záľuby a zostať prirodzený. Ukážte jej, že s vami môže hovoriť o všetkom.

Konečne: prvý večer radšej nehovorte o politike. Ak to však nie je váš práve váš plán, ako známosť ukončiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu