Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

IMPA Bratislava opäť na Palube jednorožca

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SKoda)

IMPA Bratislava sa aj tento rok počas osláv sviatku Dňa detí ocitne na Palube jednorožca. Rodinná celodenná akcia sa bude konať v nedeľu 1. júna od 10:00 do 17:00 v areáli Auparku a v Sade Janka Kráľa. V minulom roku podujatie navštívilo viac ako 3 500 spokojných a usmiatych ľudí. Prekonáme v tomto roku rekord aj vďaka vám?

 „Hlavným organizátorom podujatia je už po tretí krát občianske združenie Moonlight Camp, ktoré sa úspešne venuje inkluzívnemu vzdelávaniu a podpore nadaných detí zo sociálne znevýhodneného prostredia. Keďže sa podujatie koná na „pôde“ Mestskej časti Bratislava – Petržalka a pod záštitou pána starostu Vladimíra Bajana, ako správni Petržalčania sme sa rozhodli aj tento rok projekt Na palube jednorožca podporiť. Pre deti sme pripravili jedno z 22 zábavných stanovíšť, prehliadku modelov ŠKODA od veľkosti XS (Citigo) až po XXL (Superb) a záverom celodenného maratónu bude veľká vankúšová vojna proti Yetimu“, hovorí Bc. Jozef Suroviak, riaditeľ spoločnosti IMPA Bratislava, autorizovaného predajcu a servisného partnera značky ŠKODA. 

Príďte príjemne a užitočne stráviť MDD a užiť si deň naozaj naplno. Pri registrácii v Auparku bude na deti čakať fľaša minerálky Zlatá studňa, sladký cupcake, informačný leták a originálna hracia karta, s ktorou budú môcť absolvovať všetky atraktívne stanovištia rozmiestnené po celom Sade Janka Kráľa. Stretnú sa so zaujímavými súťažami, ukážkami techniky a tiež ukážkami práce zásahových jednotiek akými sú Polícia, Hasiči, Horská služba, Záchranka, Vojaci, Kynológovia a mnohí ďalší.

Po úspešnom absolvovaní každého stanovišťa získajú deti na zadnú stranu hracej karty pečiatku s písmenom. Na deti, ktoré absolvujú všetky stanovištia a zozbierajú všetky písmena tajničky, čakajú fantastické ceny. Za správne vyplnenú tajničku získa každé dieťa svoju fotku víťaza a bude zaradené do žrebovania o atraktívne ceny, ako napríklad víkendový pobyt v kúpeľoch Piešťany pre 2 osoby a 2 deti na 2 noci v Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace****. Pre spríjemnenie cesty im spoločnosť IMPA BRATISLAVA, autorizovaný predajca a servisný partner Škoda (dealer roka 2012 a 2013), poskytne vozidlo ŠKODA s plnou nádržou na celý pobyt. Výhercovia môžu získať tiež víkendový rodinný pobyt v kúpeľoch Smrdáky či let balónom pre celú rodinu s miestom a časom štartu podľa vlastného výberu.

O pohodlie a zábavu detí sa bude počas celého dňa starať viac ako 150 ľudí. Na jednotlivých stanovištiach sa predstavia: Polícia SR, Hasičský a záchranný zbor SR, Horská záchranná služba Malá Fatra, Emergency asistent service a Life Star Emergency, Bratislavská kynologická záchranná brigáda, Vnímavé hračky a Ihryska.sk, Materské centrum Budatko, CirKus-Kus, Orbis institute,     o. z., Situm events, Športový klub polície Bratislava, Ozbrojené sily SR, Vojenská polícia, Camp wonderland a ďalší.

Pripravené je aj množstvo sprievodných akcií: Workshopy (cirkusový, hiphopový, bubnová škola, bezpečný internet), skákacie nafukovacie hrady, čitáreň, fotenie v kostýmoch, kreslenie  na chodník, meranie zraku a veľa ďalších prekvapení.

Absolventi kurzu kreativity budú počas vernisáže prezentovať svoje výtvory. A absolventi kurzu sebazáchovy, súčasťou ktorého je aj Prvá pomoc, predvedú spolu s profesionálmi simulovanú záchrannú akciu. Do akcie budú zapojení hasiči, záchranka a záchranárska helikoptéra.

Súčasťou programu bude aj predstavenie projektu občianskeho združenia Moonlight Camp s názvom DIEŤA ŽIVOTA, s podtitulom: „Zachrániť život je jednoduchšie ako ho splodiť“. Projekt bude zameraný na podporu inkluzívneho prístupu vo výchove a vzdelávaní detí a integrácie detí          z rizikového prostredia do prostredia „zdravého“. Celoročný kurz prvej pomoci so záverečnou súťažou na celoslovenskej úrovni pre deti vo veku od 6 do 15 rokov sa spustí v septembri tohto roka s ukončením v júli 2015. Nad projektom prevzal záštitu prezident Slovenského Červeného kríža doc. MUDr. Viliam Dobiáš, PhD. Projekt bude predstavený novinárom a verejnosti a logo projektu slávnostne odhalí pani Emília Vášaryová. Krátka tlačová konferencia začne o 11:30h.

Popoludní na pódiu vystúpia detskí umelci a zaujímaví i slávni hostia. Program budú moderovať absolventi kurzu herectva so svojim „starším“ kolegom, profesionálnym speakerom Slavom Jurkom. O očarujúci úvod plný fascinujúcich efektov sa postará Čestná stráž Ozbrojených síl SR so svojim show programom. Na pódiu sa tiež predstavia absolventi kurzu hip-hopu, detská tanečná skupina S3T KIDZ, CirKus-Kus, brušné tance Hafla, Margarétky z MŠ Lietavská pod vedením ich vedúcej Naďky a ďalší kamaráti.

Absolventi kurzov, ktoré počas roka organizovalo a realizovalo Občianske združenie Moonlight camp, si prevezmú z rúk starostu bratislavskej mestskej časti Petržalka Vladimíra Bajana diplom. Svojim krátkym koncertom obohatí program Beáta Dubasová a na záver to vypukne - veľká vankúšová vojna proti Yetimu!

Vlani prišlo príjemne a užitočne stráviť MDD na rodinnú akciu približne 3500 usmiatych a spokojných ľudí. Počas dňa sa registrovalo viac ako 1400 detí. Tento rok sme pripravení na našu spoločnú palubu „jednorožca“, vziať každého, kto sa rád usmieva. A veríme, že nás tento roku bude oveľa viac.

Najväčším potešením pre nás ako partnera je spokojnosť organizátora. Veríme, že aj tento rok sa naplnia očakávania a tisíce spokojných a usmiatych ľudí prežije naozaj príjemný a veselý deň. Ďakujeme, že sme sa ako partner a autorizovaný dealer značky ŠKODA mohli stať súčasťou tohto projektu. A sme veľmi radi, IMPA Bratislava je už dlhodobo partnerom Občianskeho združenia Moonlight Camp a môže podporiť jednotlivé jeho projekty, či už zabezpečením mobility či inými formami.“, uviedol na záver Jozef Suroviak.

Je nám veľkou cťou vás už po tretí raz pozvať na palubu jednorožca. Tak čo poviete, prídete? Veríme že áno. Tešíme sa na vás J

IMPA...v Petržalke doma

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu