Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Radosť bývať už od 1,89 % ročne

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PSS)

Jar je výborné obdobie na robenie životných rozhodnutí. Kúpa, výstavba nového či obnova súčasného bývania medzi neurčite patria. Aj preto sme si povedali, že vám prinesieme ešte výhodnejšie úvery na bývanie, ako boli tie v minulosti.

Ich najväčšou prednosťou je, že vďaka nim ušetríte množstvo peňazí. Pritom ponuka úverov v Prvej stavebnej sporiteľni je natoľko pestrá a výhodná, že si z nej dokáže vybrať úplne každý. Presvedčte sa sami.

Naozaj lacné peniaze

Úvery na bývanie sme ušili našim klientom, súčasným i tým budúcim, doslova na mieru. Úroková sadzba tých najvýhodnejších sa začína už od 1,89 % ročne, čo je až o 3 % menej, ako je naša bežná ponuka. Bezpochyby je to jedna z najnižších úrokových sadzieb na slovenskom trhu financovania bývania. Pritom požiadať o takýto úver môže prakticky ktokoľvek od 18 až do 62 rokov.

Naša ponuka platí pre medziúvery založené nehnuteľnosťou so splatnosťou dlhšou ako 10 rokov, teda nie pre spotrebiteľské úvery. Výška zvýhodnenej úrokovej sadzby závisí od druhu úveru a od doby zvolenej fixácie. Tá môže trvať jeden alebo tri roky. Vďaka tomu čakajú na klienta menšie mesačné splátky, čo predurčuje využitie úveru so zvýhodneným úrokom nielen na zabezpečenie nového alebo vynoveného bývania, ale aj na splatenie staršieho menej výhodného úveru.

Nechajte to na nás

Riešenie sme pripravili aj pre ľudí, ktorí si potrebujú požičať nižšiu čiastku, napríklad na obnovu svojho bývania. A tiež pre tých, ktorí nechcú alebo nemôžu založiť úver svojím bytom či rodinným domom. Ak už máte čo-to nasporené na svojom účte stavebného sporenia, odporúčame vám siahnuť po medziúvere do 40 tisíc €, ktorý vám poskytneme aj bez založenia nehnuteľnosti. Manželom alebo partnerom dokonca aj bez ručiteľa.

Ak budete svoj medziúver zodpovedne splácať, banka zaplatí raz ročne, vždy v decembri, jednu splátku úrokov z vášho medziúveru za vás. Pre ilustráciu – pri 20-tisícovom medziúvere ušetríte v závislosti od jeho typu a dĺžky splácania aj viac ako 1400 €. A keď už budete s obchodným zástupcom PSS, a. s., hovoriť o podmienkach úveru na zabezpečenie alebo zveľadenie svojho bývania, opýtajte sa tiež na poistenie domácnosti. Môže vám totiž sprostredkovať Unikátne poistenie vašej domácnosti s nadštandardným krytím rizík s bonusom navyše. Prvé dva roky poistného vás nebudú stáť vôbec nič. Prvá stavebná sporiteľňa ich zaplatí za vás.

Viac informácií vám ochotne a bezplatne poskytnú naši obchodní zástupcovia. Môžete nám tiež volať na číslo 02/58 55 58 55 alebo sa pozrite na stránku www.pss.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu