Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Diabol nosí Prada, šikovní študenti Rytmusove Gucci tenisky

Zobraziť galériu (5)

Každý študent, ktorý sa zapojí do Tatra Academy a otvorí si Študentský účet v Tatra banke, bude zaradený do žrebovania o Rytmusove tenisky a slnečné okuliare.

Fanúšikovia Rytmusa majú jedinečnú príležitosť získať top zberateľské kúsky z jeho šatníka. Štyria šťastlivci sa budú môcť pochváliť luxusnými doplnkami, o ktorých môžu ich rovesníci iba snívať. Rytmus ponúka do žrebovania 2 páry Gucci tenisiek, pričom podľa oficiálnej stránky tejto prestížnej značky ich cena začína na 300 librách!

Imidž je o detailoch a bez kvalitných slnečných okuliarov to nepôjde. Značka Cazal patrí medzi elitu, ktorou nepohrdne ani známy raper Jayz či Puff Daddy. Rytmus je pán, ktorému nechýba štýl. Teraz sa oň chce podeliť so štyrmi študentmi. Cesta k týmto epickým kúskom vedie cez pobočku Tatra banky. Stačí si od 26. mája do 1. júna otvoriť bezplatne Študentský účet a zaregistrovať sa na www.tatraacademy.sk

Nájdi najbližšiu pobočku

Súčasne na stránke www.tatraacademy.sk prebieha s Rytmusom finančná akadémia. Do súťaže sa zapojilo už viac ako 30 000 študentov, pričom toto číslo neustále rastie. Rytmusova finančná akadémia má za prvé týždne vyše 3 milióny videní. Študenti môžu vyhrať až 30 eur, ak správne odpovedia na všetkých 30 Rytmusovych otázok. Dnes Rytmus zverejnil predposledné kolo.

Pravidlá súťaže

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu