Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Batoľa vystrašila búrka a vyskočilo z okna: VIDEO zázračnej záchrany!

(Zdroj: YouTube)

XIAOLAN - Ročné dieťatko sa tak bálo búrky, že vyskočilo z okna. Malý chlapček padal z druhého poschodia a nebyť pohotovej reakcie susedov oproti, mohlo dôjsť k úplne zbytočnej smrti. Ihneď ako uvideli batoľa ako sa štverá ku oknu, vedeli, že je zle. Očití svedkovia sa zachovali hrdinsky a okamžite zareagovali.

Ako prvý celý incident uvidel muž, ktorý vlastní obchod hneď oproti. Ročné dieťa sa zľaklo hrmiacej búrky a chcelo pravdepodobne utiecť. Nikto však netuší ako sa dostalo k otvorenému oknu. Chcelo nájsť iba svoju matku, ktorá ho nachvíľu nechala nestráženého.

Nešťastie zaznamenal pán Li a okamžite konal. Vybehol na ulicu a pripravoval sa, aby ho zachytil. Po chvíli pribehol aj ďalší svedok, pán Hu, aby pomohol. Situácia sa odohrala v čínskom meste Xiaolan, provincii Guangdong.

Dieťa chytali dvaja muži
Zobraziť galériu (1)
Dieťa chytali dvaja muži  (Zdroj: YouTube)

Obidvaja dali dokopy kus pohovky a kartónu, keby sa im ho nepodarilo zachytiť. Následne rýchlo vystrčili ruky a pripravovali sa na pád.

"Veľmi som nerozmýšľal v tej chvíli. Hrozne som sa bál, že ho nezachytím. Preto na zem nakládli kartón pre prípad, že sa nám ho nepodarí chytiť. Bol to jednoducho ľudský inštinkt, ktorý ma k činu viedol," povedal muž menom Li.

Pád dieťaťa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu