Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Panorama City rodinka zažila svoj All inclusive víkend

Panorama City Zobraziť galériu (4)
Panorama City (Zdroj: PR)

Súťaž s najvyššími obytnými vežami PANORAMA CITY o výnimočný víkendový pobyt plný zážitkov v centre Bratislavy má už svojich víťazov. Veronika, Peter a malý Peťko presvedčili realizačný tím, že si dokážu vychutnávať život naplno a práve vďaka tomu si vyskúšali na vlastnej koži ako bude chutiť život v PANORAMA CITY.

Posilnení sviežimi raňajkami vo vzorovom byte PANORAMA CITY sa vrhli do víru hlavného mesta a to doslova závratnou rýchlosťou na miestnych motokárach. Stúpajúci adrenalín z rýchleho tempa uvoľnili na obede so skvelým výhľadom v známej reštaurácii na moste SNP. A čo by to bolo za rodinný víkend bez plnenia detských prianí vo veľkom hračkárstve. Petrovia jednoducho nemohli odolať novej autodráhe. Podvečer prišlo na rad kino a po ňom špeciálna večera na nábreží Dunaja. Napriek tomu, že sa naša rodinka zobudila do upršaného rána, deň nestratil nič na svojom čare. Nedeľa sa niesla v duchu wellness rozprávky s výhľadom na Dunaj. Odpočinutí a zregenerovaní si vychutnali prechádzku uličkami Bratislavy pešo naspäť do svojho dočasného domova v showroome PANORAMA CITY.

 

Cieľom neštandardnej reklamnej kampane PANORAMA CITY je prostredníctvom zážitkov skutočnej rodiny sprostredkovať ľuďom benefity projektu, akými sú skvelá poloha v centre mesta, výnimočné výhľady a samozrejme, moderné a plnohodnotné bývanie iba na skok od všetkých miest a aktivít, ktoré sú obyvateľom Bratislavy blízke.

Všetky momenty, ktoré rodinka prežívala vo vzorovom byte, na nábreží Dunaja a v zákutiach Starého Mesta, zachytil realizačný tím prostredníctvom fotografií a krátkych videí, ktoré mohli ľudia sledovať na facebooku v reálnom čase. Práve tieto sa stanú podkladom pre reklamnú kampaň, ktorej výhercovia prepožičali svoju tvár. Informácie o kampani a benefitoch bývania v najvyšších obytných vežiach na Slovensku nájdete na facebookovej stránke PANORAMA CITY https://www.facebook.com/#!/PanoramaCityBratislava .

 

Dvojičky PANORAMA CITY vyrastú iba niekoľko krokov od dunajskej promenády v blízkosti nákupného centra Eurovea na Landererovej ulici. S výškou 108 metrov sa stanú súčasťou novej panorámy hlavného mesta. Do lukratívnej lokality Starého mesta prinesú viac ako 600 nových bytov a takmer 950 parkovacích miest. V súčasnosti je v projekte predaných 70% bytov.

 

Ešte do konca júna je možné byty v PANORAMA CITY  kúpiť za zvýhodnené ceny. Viac informácií nájdete na www.panoramacity.sk.

 

reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu